Saturday, July 31, 2010

MAMALYNA'S GIVEAWAY : "KETUK-KETUK RAMADHAN"

Salam Bismillah
Mama Farhan & Emily

Pagi Sabtu yang ceria ni, aku nak join MAMALYNA'S GIVEAWAY : "KETUK-KETUK RAMADHAN" .. terus rasa bahang nak puasa dan raya.. tak sabar rasanya



Syarat-syarat nak join contest ni mudah jer.. harap aku pun ada luck taw..

1. Follow blog MAMALYNA dan MAMALYNA CONTEST

2. Buat satu entry yg simple dan letak banner di atas di dalam entry tersebut

3. Tinggalkan link entry di kotak komen entry ini

Tarikh tutup 10 OGOS 2010


Apa lagi korang.. joim join!

3 comments:

::Mamalyna:: said...

kak, tq sudi join my giveaway..good luck! ejan join giveaway akak yer..

☆ lieya latif ☆ said...

good luck kak mimi....moga2 akak mengena...akak ni pun tangan sejuk, masuk mane2 contest selalu gak menang....amin....

*∽ IZAN ∽* said...

Gud Luck babehh!!