Thursday, February 6, 2014

Legoland Water Park Malaysia - Cuti Awal Tahun 2014

Salam Bismillah
Mama Farhan & Emily

Last week hari khamis 30 Jan kitaorang plan nak amik cuti.. budak2 cuti "sendiri" 1 hari.. kitaorang ke Legoland sebab nak pergi mandi manda plak kalini..kiranya cuti2 pembukaan 2014 la.. ala sehari jek pun. hehehe.. jom kita tengok gambar

ada lego ni kat depan hotel legoland.. besar


nak ke legoland waterpark ni laluan masuk dia ikut depan hotel

haha gambar caca merba plak.. patut gambar ni dulu.. tempat wajib amik walau berpuluh2 kali datang. hehehe

aku ada voucher ni.. beli tiket dewasa dapat percuma kanak2.. untung kan




dah beli tiket, barulah kita masuk sini..

ada disediakan locker tempat simpan barang.. nak tukar baju pun kat sini.. serius tempat tukar baju dia sangat2 bersih dan besar.. dlm shower pun ada sabun yang disediakan.. jangan risau

ini kadar sewanya
kiraorang sewa kecik ajerlah.. bawak bag pack je pun kan. senang nak simpan kasut dan baju bagai

dah imbas jari dan bayar, nanti dia bagi kita no locker
 

depan souvinir shop..


ada budak ngada2 nak beli ni plak

baju mandi legoland.. cantik2 juga, tp kitaorang tak beli


dari atas jambatan kecik.. seronok tengok derang ni









bersebelahan hotel.. cantik betul kan. colorful










kerja aku snap2 gambar jek.. malas nak basah2kan badan.. tp sesekali aku masuk gak dalam air

masa kat sini, panas terik, tp angin sangat2 kuat.. mmg nyaman sangat2.. (alamak nampak gemuk)





















































khas untuk kanak2.. sangat colorful..

9 comments:

Chekgu Azrine said...

Wah..bestnya..byknya gmbr2..seronok nmpk..tp blm ada rezki rin n fmily nk dtg sini

Farikica said...

Saya pon ada voucher tu tp x tau la bila nak p..ntah2 x p kot... anak pon bln 6 ni dah 12 thn... dah x kira kanak2 dah nanti....

onniesham said...

cntik2 pix... ntah bila plk aku nk g yg theme park ni

Hirda Ibrahim said...

sgt2 cantik semua pix...
ni ko amik fr G5 ke poms.

btw... canopy berbumbung, curtain tu for what?

Emy Omar said...

Best...ni yang excited nak bawak anak2 ni tp x nak la pegi cuti sekolah or public holiday nanti pack sangat pulak.Kak..yang kerusi with curtain cover tu rest area ke?

Zana Nordin said...

syokkknyerrr kak
bila ler dpt pergi sini...tiket mahal kemain ler kak...he he he...tp ada voucher mcm akak tu...kira save byk dah tu..

cantik betul kulit kak mimi
bersih n mulus sungguh..

baru nak tanya mcm si hirda tanya..
tu tempat utk apa kak

Aida78 said...

seronoknya...bestnya makanan x da la mahal sangat mcm kat sunway lagoon tu kan...fuhhh kene g jugak ni...

lieyalatif said...

pergh kak...mandi pool pakai pandora?nangis lieya tgk kak hahaahaha...lieay nak amik air semayang kat opis ni pun bukak dulu....pakai losyen pun tgu kering baru sarung pandora....

wah best2...akak dah rasmi yeak....akak mmg laju bab2 gi bercuti tempat baru nieh.....sonok tgk kak....bile laa dpt pergi bawak budak2 nieh....tgk a'am ngan emily kemain hepi hah...

attyfir said...

beshnya..ni kalau nampak dek firdaus . mau bebel ajak pergi nie