Thursday, November 19, 2015

Cuti-Cuti Gold Coast Australia 2015

Salam Bismillah
Mama Farhan & Emily

Insyallah malam ni, kami sekeluarga akan berangkat ke Gold Coast Australia.. doakan kami semuanya selamat pergi dan balik.. anak-anak dah tak sabar nak melawat themepark.. antara themepark yang menarik di gold coast australia rasanya kebanyakkan orang dah tau..  actually banyak tempat menarik, tp insyallah kami akan pergi 3 tempat utama ni..





Harap2 kalini semua berjalan lancar..  anak2 pun dah tak sabar nampaknya.. nanti balik sini aku cerita dengan lebih lanjut ok..

6 comments:

lieyalatif said...

wahh seronok nye kak...hepi budak2 nieh....moga semua dipermudahkan kan kak...selamat pergi dah kembalik...lieya pun ade janji ngan budak2 nie ...masing2 score semua A dlm exam sekolah kebangsaan so kene laa bagi upah hhuhuhuhu

Chekgu Azrine said...

Selamat berholiday...bestnya g gold coast

Wa said...

Seronoknyaaaaa...Happy holiday...Salam kenal n follow sini.

acu yuhan said...

happy holiday.. done folo sis, folo me back k ;)http://acuyuhan.blogspot.com/

Cik Nurul Pinky said...

Akak nanti detailkan perjalanan kat sana ye senang nak buat rujukan hehehehehe.

Akak Kembang said...

Tak sabar nak tggu entri pasal Autralia