Tuesday, May 8, 2012

❤ Tak abis2 dengan Tudung Fareeda dan De Nourish ❤

Salam Bismillah
Mama Farhan & Emily

Tak abis2 aku letak gambar pakai tudung fareeda ni kan.. ala tengah musim tudung fareeda ni. layankan je lah.. esok musim fareeda dah abis, kita berfesyen tudung lain plak kan.. ok just untuk kenangan2 memakai tudung jenama FAREEDA dan DE Nourish

dalam banyak2 aku suka kaler tudung ni .. sweet sangat.. kebetulan jumpa baju kaler ni jugak. so mmg orang ngantuk disorongkan bantal ler.. terus pakai!


hehehe yang ni pakai tudung leopard dengan baju plain hitam.. masa ni tengah kemas2 bilik boss.. sambil kemas, sambil snap2 pic.. sori boss, saya pinjam cermin sat!


ni plak tudung purple beli masa crazy purple day.. pakai dengan baju batik.. masa ni ada perhimpunan bulanan.. tp muka tak sempat make up.. tersangatlah kusam..


ni plak gambar kat picc, masa ni PM umumkan pasa SPBA dibatalkan tu... baru lepas amik makanan ni.. hari khamis, pakai baju batik gak..


eh eh baru pasan, kalini banyak plak aku snap pakai baju hitam kan.. sib baik baju lenlain, tak de la nampak boring jek.. ni snap kat dalam bilik je.. tak de apa2 yang menarik time ni.. ok kaler shocking pink ni sangat cun tau.. hahaha dasar perasannn

7 comments:

lieyalatif said...

Akak dah leh jadi duta fareeda dah ni kak.... Hehehe.... Muke akak mmg sesuai pki tudung ni... Sbb tu laa org pun tergode nak cube....

♥cikmOt♥ said...

bila agaknya saya nak try tudung ni kak...huhuhu

lovelywa said...

comel jek, muka pun tak nampak bulat eh pkai tudung nih..

*∽ IZAN ∽* said...

memang patut jadi duta Fareeda ni.. cantek2 koleksi mimi tauuuu

onniesham said...

ko nmpk kurus bangat kat pic baju kurung hitam kt bilik bos tu

Unknown said...

Nak tanya kualiti tudung fareeda dengan de nourish sama ke.

Alin Marlini said...

hehehehe..cantik2 tudung akak...