Wednesday, April 29, 2015

Temujanji Minggu Setiausaha Ekslusif Bersama YBhg. Datuk Ustaz Mohd Kazim Elias Al-Hafiz

Salam Bismillah
Mama Farhan & Emily

Alhamdulillah, tahun ni berkesempatan untuk menghadiri kursus setiausaha lagi. Walaupun setengah hari jek.. dan walaupun kursus ini bukan kursus yang ada artis glamer2, tp merasa lah juga kursus setiausaha secara islamik. hehehe ... sesungguhnya bila dapat email mengenai kursus ini, bila dapat tau ada UKE, mmg suka sangat2lah.. aku kan peminat dia dalam program "Kalau dah Hodoh Jodoh"  .. aku pernah beli buku dia ni tau.. mmg seronok baca kisah2 UKE ni dari kecik sampai sekarang.. macam2 ayat dia ada bagi dalam buku tu.. mmg bagus untuk amalan.


Pagi2 lagi aku tunggu kat opis.. naik kete jabatan kat belakang tu.. heheh sib baik ada yang nak hantar, kalau pergi sendiri mau sesat aku ni

selfie dulu..


pendaftaran .. nanti dapat goodies bag



kami dapat meja ke 4.. oklah tak belakang sangat.. tengah2

disediakan english breakfast katanya

kawan2 PA yang lain


selfie dalam dewan pulak

lagi 2 orang PA dari opis aku


tu dia Datuk UKE


time untuk lunch



Overall kursus ni mmg best la.. tak bosan sebab ceramah dia mmg kelakar.. aku dok gelak je.. ada aku rakam video UKE bg ceramah, tp tak leh letak sinilah sebab "berat" sangat nak loading.. masa ni juga ada cabutan bertuah, tp cam biasa aku tak berapa "lucky".. grand prize TV 40' tau.. heheh tak pelah tak de jeki.. untuk lunch mmg makanan mewah gak la.. ada udang besar2 celup sotong, ketam masak sambal, ayam masak kicap dan lain2..  Insyallah minggu depan aku pergi kursus setiausaha lagi under Kementerian aku pulak.. katanya akan diadakan di Bukit Gambang Resort.. yess! kursus lagi..

4 comments:

Ayu Ayunie said...

wau.. gojes sgt tgk. lauk pauk menu sume nampak sedap je.

Siti Hawa Mustaffa said...

hai... terima kasih sudi & dapat sertai program UKE dari Akademi PKNS..

insyaallah kita jumpa lagi.

jom follow fb
AkademiPKNS.edu
MenaraPKNS.SCC

IG: menarapknspj_scc

Siti Hawa Mustaffa said...

hai terima kasih dari akademi pkns sbb sertai program ini... :)

jom follow fb kami
AkademiPKNS.edu
MenaraPKNS.SCC

IG: menarapknspj_scc

Nik Azidah said...

Dapat dengar ceramah Ustaz Kazim depan2 seronoknya...makanan kat atas meja tu pun best jugak hehe...