Tuesday, July 28, 2015

Hari Raya Kedua 2015 - Ke Pontian Kita


Salam Bismillah
Mama Farhan & Emily

Ni hari ke raya ke 2. berjalanlah kita ke Pontian.. actually kitaorang ikut abang ipar balik kampung dia.. mcm biasalah posing2 before keluar rumah... kalau balik kulai ni best sikit melayan kepala giler2 anak saudara ni.. semua sekepala dengan moksu dia yang ting tong ni. hehehe

cik abang kat belakang cuba nak menyelit
nampak tu mama baru nak selfie ada jek yang menyengih2 kat belakang







ke sinilah kami 
 
kami yang caca merba jek.. tak de sedondon di hari ke dua
 

iolls pun nak menyelit gak..



Kat belakang tu abang ipar ku

Aam dengan Kak May



 



yang kiri sekali tulah kakak ipar ku.. kakak ipar paling best, baik dan sporting.. sebelah kiri aku  (MAY) menantu dia.. yg lelaki tu (IJAM) anak dia no 2 dan sebelah tu isteri dia (BID) .. 

last but not least.. POTD harini.. simple2 ajer..
Esoknya kami dah balik Segamat.. kat segamat lagilah kami langsung tak kemana2..  just lepak2 raya kat rumah sendiri.. kikiki

3 comments:

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

Selamat Hari Raya Maaf Zahir Batin kak mimi n abg din

tahun nie kami x jalan2 sangat kak....
mak pun pyh nak gerak jejauh and balik memalam since dah jaga nenek nie....

Chekgu Azrine said...

meriah sangat kak!!

Mrs Little Voice said...

seronok kampung jauh2 kan...btq cantik combination Pandora tu...hehehe