Monday, August 1, 2016

Photoshoot Raya 2016

Salam Bismillah
Mama Farhan & Emily

Harini aku nak share gambar photoshoot raya untuk tahun ni.. sebenarnya aku dah malas dah nak amik gambar photoshoot ni.. tp sebab kalini anak dara aku dah request nak juga bergambar mcm tahun sudah2 so aku pun tunaikan hajat dia lah..
































gambar yang last tu kan.. aku mmg sajer suruh post mcm tu. sebab nak buat throwback gambar mcm ni dengan tahun 2011 kat bawah ni.. muka si abang tak banyak berubahkan.. adik je menjadi semakin dewasa dan matang


3 comments:

idzwa kamaruddin said...

cantik nyer!

lieyalatif said...

mcm biase kak...cantik dan perfect...semua nye pandai posing...gile tak pandaikan kak dah rutin tiap2 tahun haahahahaha.... lieya je takde p/shoot tahun ni....kemalasan melanda betul hah....

emily nampak sgt makin lama makin cantik....esok dah anak dara ni saham tinggi ni kak....kene pantau lebih ekekekekeek

Shuriana Khamisan said...

Wah..bestnya photoshoot family. sedondon pulak tu. Kami photoshoot sendiri je kat rumah.