Tuesday, February 8, 2011

❤ Fullen from IKEA ❤

Salam Bsimillah
Mama Farhan & Emily

Dah lama aku cari fullen ni..  asyik abis stok jer kat IKEA tu. so kebetulan 2 minggu sudah aku jalan2 dengan sham ke IKEA, baru la jumpa fullen ni.. fullen ni apa??? okeh nanti korang tengok gambar last la ye


agak2 boleh cam tak apa kebenda ni.. 


ni barang2 yang ada dalam kotak tu


sebelum pasang, kena bukak buku dulu.. kalau tak mmg tak siap la fullen aku ni 


gigih suami aku balik2 kerja terus pasang.. baju kerja pun tak bukak lagi. hehehe



yang si emily tu asyik nak berkepit ajer


si abang pulak sibuk nak tolong menukul



taraaaaaaaaaaaa.. sebenarnya fullen ni ialah kabinet tempat nak isi barang2 personal dalam bilik air la.. macam nak letak bekas / air contact lense ke, cermin mata ke, pisau cukur ke..


ok esok aku letak plak gambar OMAR SHELF from IKEA lagi.. apa tu OMAR SHELF.. tungguuuuu

21 comments:

mamasuri said...

ohh..itu fullen yek..
cantik gak ..
dah lama tak ke ikea..

rasp said...

barang ikea nie thrill sbb kena pasang sendiri kan sis...
mesti bertambah gorjes bilik air u :)

Cik Nurul Pinky said...

OHHH ADA DEKAT IKEA YE HEHEHE..ITULAH SENANG KALAU ADA BENDA NI KAN...

LyNn HaMzAh said...

lynn memang x tahu sangat pasal barang ikea nie...almaklumlah kat jb x der ikea...

Gieyana said...

Mmg cantik lah..:D

Softtouch [Hanim] said...

ooo tulah fullen....cntik..

MamaBatrice said...

oooo...ala2 mini cabinet lekat kat bilik ar kak yerk...bagus oooo..senang nak letak barang2 kan kak kat bilik air mcm nie....

Emy Omar said...

cantik kak..saya kalau belum buat build in cabinet kat dlm toilet nak jugak rembat ni satu..berkenan

afni+hafiz=dani said...

eh eh cantik la, mudah la bila da benda ni.brg x bersepah

nieda said...

owh baru tau fullen..hehe

*∽ IZAN ∽* said...

baru feel pasang sendirikk..!!

Hirda Ibrahim said...

oooo nama dia fullen ek?
heheh aku tau bentuk dia je.
betul ko senang ada benda alah ni, kemas je bilik air.

ZarinAziz said...

rajin nye 2 assistant tu ye...

☆ lieya latif ☆ said...

byk betol dugaan abg din nak pasang bendealah tu heehehehe...lepas sorang2 dtg kaco heheheheh.....

senang gak camtu kan kak...kemas sikit susun atur barang2 kita kan kak....

lieya pun mgu lepas gi ikea...cuti ari wilayah tu....balik umah tersadai sakit pinggang hahaahah

Jasfyra said...

akak, saya pun dah lama cari menda nih..susah sket nk cari kt luar,ke saya yg xreti cari..hahaha..tgk kt katalog ikea mmg dah aim nk beli.tp setiap kali p ikea, menda ni mesti dah abis..huwaaaaa...sbb dia best n harga ok kot.kena p usya lg kt ikea nih..huhu

atty's said...

bilik air kty takleh ltk ni .kecik sesgt.

onniesham said...

brjaya gak ko mendapatkannya. jenuh aku pi jenguk kat ikea tu asik xde stock je. skali pi ngan ko, ada stock plak kan.

mak pon brkenan ngan fullen nih. berangan sok kalo ada umah sndiri, aku nk pasang fullen gak kt bathroom.

aiDieNa said...

Kemas jer letak barang dalam nie kan... sesuai dengan bilik air yg besar..

K. Mimie.. susah lar nak bacer dengan tulisan baru nie.. pening sikit.. hehehe

Mimi said...

bagus gak Fullen ni, kemas teratur barang2 dlm bathroom...

cik puan akish said...

meanrik gak ini barang...

=)

damia daim said...

Nk tnya.. Skru n bracket smua tu mmg dh ade ke?