Thursday, January 27, 2011

❤ Selamat Hari Jadi Mak ❤

Salam Bismillah
Mama Farhan & Emily

Harini hari lahir mak aku yang ke 58. Doa aku agar mak diberi kesihatan yang baik, dimurahkan rezeki, dipanjangkan umur dan diberkati oleh Allah s.w.t..

Insyallah CNY nanti, kami anak2 mak semua balik.. kita pi makan2 yer, beli kek..  tunggu kami balik yer.


ni gambar celebrate tahun lepas.. kejap jer kan. rasa macam baru jer celebrate, alih2 dah setahun rupanya .. walauapa pun, kami semua sayangkan mak.. mana ada orang tak sayangkan mak mereka kan??

17 comments:

Jasfyra said...

happy birthday buat mak kak mimi

rasp said...

hepi bufday buat ur mum sis...
smoga sihat sejahtera, panjang umur, murah rezki...
cepat je kan masa berlalu...

Hirda Ibrahim said...

happy bday makcikkk....
semoga dikurniakan kesihatan yg baik & berbahagia dgn anak2 & cucu2.

☆ lieya latif ☆ said...

selamat hari lahir makcik...semoga di beri kesihatan yg baik dan bahagia disamping anak2 dan cucu tercinta......

onniesham said...

hepi besday makcik. semoga diberi kesihatan yg baik & bahgia di smping anak & cucu trsayang.

owhh, mak ko belum 60 lg yer mimi. muda la mak ko lg dari mak aku. mak aku thn ni dah 61.

onniesham said...

hepi besday makcik. semoga diberi kesihatan yg baik & bahgia di smping anak & cucu trsayang.

owhh, mak ko belum 60 lg yer mimi. muda la mak ko lg dari mak aku. mak aku thn ni dah 61.

::Mamalyna:: said...

hepi besday makcik... semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki..

ieda said...

eppy bday buat mak mimi
semoga panjang umur dan sentiasa di murahkan rezeki :))

Nur a.k.a admansyah said...

Happy Birthday to your Mum... Moga selalu diberkati oleh-Nya!

Mak mimi nie.. muda 2thn dr my mum.

psst: Yg serasi bersama tu kan.. hang mmg terror! cume ada 1 Q jer yg jwpn-nya I taw! hehehe...

MamaBatrice said...

happy birhtday to u'r mum kak

moga diberikan kesihatan yang baik dan di permudahkan setiap urusan.

kak..baru ku tahu, birthday mak ko sama ngan besday laling hubby ku kak...setelah sekian lama kita kenal kak....alahai

Cik Nurul Pinky said...

Happy birthday mak cik, semoga panjang umur, dimurahkan rezeki dan diberikan kesihatan yang sangat baik aminnnn

Mimi said...

Selamat Hari Lahir makcik...semoga doa Mimi seme jadi kenyataan utk mak..amin...

Emy Omar said...

Happy Birthday untuk mak kak Mimi

LyNn HaMzAh said...

happy birthday utk mak akak...moga panjang umur n murah rezeki yer...

nieda said...

happy birthday utk mak akak..

*∽ IZAN ∽* said...

moga terus di berikan kesihatan yang baik kepada emak Mimi yekkk..

Softtouch [Hanim] said...

happy birthday utk mak kak mimi..smeoga pjg umur n dikurniakan kesihatan yg sgt baik