Tuesday, January 17, 2012

❤ Johor Premium Outlet ❤

Salam Bismillah
Mama Farhan & Emily

Ok kalini nak citer pasal gi JPO.. aku pi hari pertama dalam tahun ni tau.. kan Key Ell cuti, so kami balik kampung 30 Dec 2011.. pagi2 1 Januari 2012 dah cargas bangun sebab nak pi JPO ni. Berzikir la kejap kat telingat hubby nak pi JPO ni.. sib baik dia bg green light.. yahoooo.. ok anak2 kamu tinggal rumah yek.. mama dan papa nak pi berjimba ke JPO.. kang kalau bawak korang, alamat mama tak dapat la nak mencuci mata, asyik kerja mengejar korang je kang.. so duduk rumah diam2 yek.. kih kih kih

Act dari rumah MIL (MIL i duduk kat Felda di Kulai tu so tak yah pening2 sewa hotel ke apa ke kan. heheheh) nak gi JPO tu mati2 aku ingat sama jalan nak ke IOI Mall Kulai tu, rupanya jalan lain daaa... sib baik sebelum pergi hubby dah tanya dengan BIL aku ... kalau tak conpem sesat..

Nampak je signboard ni, dah tersenyum simpul dah ni.. dalam paler terpikir nak beli apa ni la kan?? ceh macam la banyak duitnyer.. sib baik dah gaji + bonus... hehehe



Yeh sudah sampai... panas masa ni tu pasal mata pun agak silau je nak amik gambar...


Mari tengok dalam ni ada apa.. besar gak tempat dia.. jenuh gak la nak berjalan..


antara tempat fave hubby aku


yang ni cuci mata sajer..


dalam banyak2 outlet, kat COACH ni mmg ler ramai... beratur ok.. tempat lain takyah beratur pun.. ok la beratur pun beratur la.. semangat nak cuci mata + poket!


sib baik tak lama sangat beratur..


kat dalam ada less antara 20% - 50% .. semua cantik2 dan rambang mata..
harga pun cantik gak huhuhuhu


ok dah jumpa yang berkenan.. jom bayar!


mode:- sangat bergumbira dapat idaman hati .. tengkiu bang, setahun saya tak mintak belikan handbag lagi - eh boleh percaya ke statement di atas?
gambar kat bawah ni feeling2 macam kat oversea plak kan.. (perasan la ko mimi)


ok dah dapat 2-3 benda, jom la pulang wahai cik hubby, kang lagi lama, lagi sakukurata plak kang.. ada rejeki, nak raya nanti kita repeat beli handbag baru lagi (bukan tadi baru insap tak nak beli handbag lagi ke). hehehe


ni ler handbag coach yang di beli. amacam .. cun tak ???? hahah CUN NAKKK (ala2 Mak Neng @ SY)..

6 comments:

lieyalatif said...

pergh kak...beratur sesak jugak tu nampaknye...mmg org malaysia ni byk duit leee heheheeheh.....

cantik pilihan akak ...lieya kalo ade jeki nak sambar jenis tote jek nie...senang sume bende boleh hangkot hahaahahahah

AzaLea said...

Salam..

Hai kak... salam pengenalan.. tadi lalu, pastu singgah jap.. huhuhu..

Bestnya dpt beli h/bag coach.. lawa plak tu..

Kak, JPO tu kat area mane yer?? ape sign yg mudah kalau kite nk g sini erk?

Lynn Hamzah said...

alahai...memang la cantik kak handbag coach tu...

Alin Marlini said...

bestnyer...berbaloi2 ke harganya?

byzura said...

hi,salam perkenalan..saya dh dua kali juga lalu JPO ni tp xsinggah sbb fulus xbape nk byk sgt,kal byk syok juga leh rembat hndbeg satu heheee...mahal tak atau sama je ngn butik yg kt klcc tu...suka bc entry tntng anak2 kak mimi..nk tny mana akk tmpah kek italian rainbow ms besday depa ritu ye?cntik la...

Mooniqueen said...

Tu la nak tau gak price die dgn kl lebih kurg ke or less than kl ni? Sebab teringin gak nak berdesigner bagai...hehe..