Wednesday, January 18, 2012

❤ Celebrate Hubby's Birthday❤

Salam Bismillah
Mama Farhan & Emily

Ahad baru ni besday my dear hubby yang ke 37.. heheh dah tua yek bang.. ala lebih kurang je umur kita.. Selamat Hari Lahir ye Sayang, semoga di murahkan rezeki dan dipanjangkan umur.. insyallah

Ok pagi ahad tu hubby dah janji nak bawak pi makan kat Victoria Station.. ni second time aku pi.. ok la boleh tahan makanan dia mmg sedap.. kat sini paling femes steak dia la..


My Hubby with my lovely doter .. harini kitaorang geng kotak2.. tp tak de sapa plak nak tolong amik gambar kitaorang berempat. huhuhu


me & my hensem boy yang masam mencuka (merajuk dengan adik dia)


ni Farhan yang tolong snap.. jadi lah walaupun senget benget..


ok antara yang kitaorang order.. wantan (tak tau nama sebenar)


Lobster soup.. yang ni mmg terbaik la.. 1st time menyudu terus terlopong2 kesedapan (bukan lucah yek). hehehehe


ni aku punya... kambing mbek mbekk...


hubby punya.. steak apa ntah.. sedap gak (mana tak sedap, tengok ler harga.. fuh kesat peluh!)


tengok la emily makan begitu semangat



penuh tertib aku duk kontrol anggun ..


Happy Besday bang... i love you so much..


Semoga tahun ni lebih bermakna buat kita sekeluarga..  Insyallah Amin..

4 comments:

♥♥♥ سواي @ ماما ايمان شاهيراه ♥♥♥ said...

hepi besday en din :) kak...lawa bajuuuuuuuuuuu

atty's said...

sebaya ngn kty..hihiihi

Mooniqueen said...

Wahh sedapnye...walaupun tak minat sangat western, tp bila Ada yang belanje sedap aje..pernah la makan bs ni sebab bos2 belanja.. Kalau nak makan sendiri tu memang tak sebab saya dgn hbby kurg sikit western...suke lg dgn ikan baker ke, ketam ke...mcm tu la..

Hirda Ibrahim said...

dapnyaaaa..
terus aku lapaq!!
happy besday papa din.
semoga panjang umo & murah rezeki.
aminnnnn