Thursday, March 13, 2014

Jewellery Box Pandora jauh dari Perth Australia!

Salam Bismillah
Mama Farhan & Emily

1stly, sejak dari peristiwa kehilangan MH370 tu mmg kita semua sedih sangatkan.. teringat2 sampai sekarang, hidup lagi ke, atau dah tak de ke.. cuma 1 harapan kita semua agar semua yg berada dalam pesawat MH370 berada di dalam keadaan yang baik dan pulang segera ke pangkuan keluarga tersayang .. dlm banyak2 tu, aku terbayang2kan anak kecil / baby dlm pesawat tu, cukup minum susu kah?.. sihatkah? bagaimana pula jika ada warga emas dalam tu, atau ada penumpang yang cedera.. alahai sedih tak dapat dibayangkan.. aku pun tak mo ulas pasal citer2 yg aku terima dari whatsapp mahupun fb, sebab aku tak pandai olah, kang aku takut lain yg di olah, lain yang orang paham.. so tak pelah.. yg penting aku doakan semua selamat.. Insyallah


ok ingat tak entry sebelum ni aku citer pasal aku beli jewellery box pandora dengan kawan aku dari Perth tu.. alhamdulillah semalam dah sampai.. cantik sangat jewellery box pandora tu.. berbaloi rasanya beli.. sebab kalau tak letak pandora dalam tu pun, still boleh letak barang kemas or accesories yg lain..  jewellery box yang aku beli ni maybe keluaran aussie kot.. sebab bila aku google, rupanya banyak jenis jewellery box pandora ni ikut negara kot .. mcm2 pattern.. kalau nak tengok korang leh google ok.. cantik2 belaka... oklah jom tengok aku punya ..



kotak ini berat dan cantik.. mmg puas hati.. yang ada 4 batang tu kita leh letak charms yg kita beli.. kat setiap batang tu kita boleh buat ikut tema.. contoh 1 batang tema purple, 1 batang tema biru.... kalau tak pun, kita leh seperatekan charm2 kita... 1 batang kita letak semua charms murano.. 1 batang lagi kita letak semua charms openwork, pastu 1 batang lg boleh letak clips or spacer pulak.... andai kata kita tak banyak charm nak isi pun dalam kotak ni, kita leh letak accesories kita yang lain.. so tak menyesal beli pun..

Pastu kawan aku ada tunjuk promo kat Aussie, beli AUD150 dpt free bangle.. menarik kan.. cuba tengok promo kat bawah ni

yg aku targetkan bukan kotak  (walaupun cantik) tp sebab promo tu, dapat bangle tu free.. ye free tau.. dah la bangle ni limited edition sebab cangkuk / kancu dia tu pave heart.. mmg cun abis!

Korang dah tengok pandora spring 2014, summer 2014 dan mother's day 2014 punya collection? meh tengok sini.. juling mata tengok.. cantik2

cantiknya la hai yang butterfly set ni kan


kaler stirking abis



yang ni pun cantikkan





semua cantik2kan.. aku suka yg butterfly atas tu....

3 comments:

Siti Nooryanawati Mohamed said...

Hohoooo...memang semua cantik2 belaka.
Klu ada depan mata ni, maunya berpinau2 mata kita nak pilih...hehehe~

anajingga said...

cantiknya.. banyak ke koleksi charms pandora...salam ukhwah.

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

mmg cantik ler kak box pandora tu...
nampak pun tahu bukan jenis box yg plastik ke apa....nampak penuh..

he he he..sapa ada byk collection charm pandora WAJIB beli nie kak...
zana tak terjebak ngan pandora lagi...takut tak boleh nak berhenti nanti...tp tengok org pakai..alahai sweet nyerr...