Thursday, March 27, 2014

Celebrate di Chillis & Pandora Teal Faceted Glass

Salam Bismillah
Mama Farhan & Emily

Sabtu lepas asben aku bawak kitaorang pi Chillis kat OU.. ala kiranya nak celebrate besday girl la ni kan... hehehe 


 sekarang ni favourite budak2 ni aiskrim magnum.. seminggu 2-3 kali mintak. adoii

Menu kitaorang pun simple2 je.. tak delah beria2 sangat.. ni pun sengkak nak mengabiskan
 

Cheese Pizza for kids.. free

Ayam goreng for kids.. free

tukang baca doa

yang dirai. hehehe

Emily

Farhan

En Asben
 
Aku punya Fajitas Trio

Asben punya... lupa nama dia

Lepas makan, kitaorang jalan2 kejap sebab dah malam kan.. pastu kami singgah TANGS di kaunter Pandora... en asben beli kan aku 2 biji lagi charms Murano Teal Faceted Glass ni

Pandora Teal Faceted Glass

Jeng Jeng Jeng.. terus pakai..
Sebenarnya beli kaler ni sebab nak lawankan Glass Murano aku yang biru tengah2 tu.. diakan tak de kawan sebab aku dah seperatekan dengan Glass Murano Merah Cinta Hatiku .. ingat tak entry NI?



ni la dia tema ala2 kebiru-biruan pulak.. mix and match yang lama... eh yang dagling pasport dan stiletto tu aku beli dah lama juga.. tp tak pakai lagi....

8 comments:

Emy Omar said...

Simple celebration yang penting dikelilingi insan2 tersayang kak

onniesham said...

cantik murano teal tu kann

Lynn Hamzah said...

cantiknya pandora akak...jealous aiiiii...hihihihi...

lieyalatif said...

aduh kak dah lame tak makan chillis....nak gi laa heheehehe rindu mase kite outing dulu2...gelak sakan borak sakan hah heheheeheh...

aiskrim magnum mmg sedap kak...lieya tetap suke yg almond tu....lazat kerap kerup gigit hah....

sejak jadi pandorian ni mmg dah tau dah kan kak ape adiah besdey ke anivesari ke...mesti dpt pandora hahahaahah....rase mcm tak suprise dah plak....btw, sgt2 cantik koleksi akak...

Chekgu Azrine said...

Happy birthday sis..
Untung hubs akk hadiahkan pandora ek

Aida78 said...

sedapnya...yumee tgok hi2

MyKhalish said...

HB to emily.. blog kami da tukar domain mykhalish.net nti update k. tgh gigih mencari semangat aktif blog semula. hehe

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

waaahhh kak mimi,
cantiknya pandora!!