Thursday, March 6, 2014

Pandora Merah Cinta Hatiku

Salam Bismillah
Mama Farhan & Emily

Amboi tajuk tak agak2 kan... hahahah.. sebenarnya aku mmg plan nak buat tema untuk pandora aku ni.. giler berangan nak buat 3 - 4 nak tema mengikut kaler.. mcm la banyak duit. hahaha tak pe boleh beli sikit2kan.. kadang2 bila aku berangan aku bukak link INI untuk aku rekacipta pandora mengikut selera aku..

Masa kali pertama haritu en asben dah belikan aku charms murano kaler merah dan biru .. dan aku suka sangat dengan murano merah love2 aku tu kan.. so aku plan nak buat tema merah dulu.. yg charm murano biru tu aku simpan dulu.. nanti boleh buat tema biru plak kendian.. jom kita tengok dulu charm yg sebelum2 ni..

ni masa kali pertama beli.. hadiah anniversary yang ke 10 tahun .. kiranya baru ada 5 charms la mcm tu

pastu cik abang tambah charm mother and doter tu.

pastu kitaorang add charms ni.. nama dia Red Pave Ball Charm..

pastu aku tambah sendiri beli ni Openwork Open Your Heart ..
 
pastu aku add daisy safety chain ni...
 
ni lah dia Pandora merah cinta hatiku.. hahah sebab banyak love2 kan.. tu jadi tema macam tu.. kikiki
Cantik tak?? cepat cakap cantik, kalau tak aku merajuk kang... Aku beli charm semua sikit2.. tak beli serentak.. kalau beli serentak mau pitamss... bila ada duit baru beli... lg satu aku tak suka sarat barat dalam 1 bracelet. cukup la ni ... pastu dah boleh beralih ke tema baru plak..  yang charm biru dan daggling logo pandora tu aku keluarkan dulu.. nanti leh letak kat tema lain..

Pastu baru2 ni kawan aku yg stay kat Perth ada jual pandora (bukan agent, just tolong beli untuk kawan2 je).. dia mmg beli kat Butik Pandora kat sana.. mmg harga murah dr sini kalau time on sale.. so aku ada beli box pandora kat dia.. insyallah next week sampai.. tak sabar rasanya.. lg satu pulak, tak lama lagi ada promo Mother's Day tau.. untuk promo di Perth (tempat lain aku tak tau) beli apa2 items/charms yg bukan dalam sale sebanyak AUD150 (sila darab 3.2) akan dapat 1 bangle percuma.. bangle dia pun cantik okeh.. ok nanti aku sambung citer pasal promo Mother's Day tu esok tau.. ni tengah ada kerja sikit

7 comments:

lieyalatif said...

sumpah cantik kak!!! mmg pandai akak bab2 susun atur nie...mmg sweet sgt tema yg akak buat nieh....member2 lieya kat opis ni semua dah berpandora...syok gak satu geng berpandora dah....ade gak minat yg same tuk diborakkan...

*∽ IZAN ∽* said...

waaaa seronok tengok geng2 yg dah berpandora niii... chantekk!
Izan ni sokmo lambat panasss.. esok2 dah habis musim kang baruuuuu nak tercari...

buat masa ni mmg seronok tengok orang punya koleksi je kekekekek

Hirda Ibrahim said...

sgt2 sweet ok set ni!! dah le mak suka merah.

a ah betul gak ko... ko buat set ikut kaler2 takde semak campur semua kan?

set merah ni just nice, takyah sarat2. nampak classy.

Emy Omar said...

Sweet tema merah tu kak..x yah penuh sgt nanti nampak sarat kak

Rose Azadir said...

cantik, good taste...anyway Assalamualaikum…saya blogwalking kat sini. Jemput datang ke blog saya yer http://ibu2ahmad.blogspot.com . Saya follow sini n kalau sudi follow la saya balik yer…

onniesham said...

cntikkk.. suka gak tema merah ni... nice collections

-KriSsYar- said...

Nak tnya... kawan akak kat perth tu ada ambil order x? Mane tahu ade salr kt sne nnt..hehe