Tuesday, May 24, 2011

❤ Gathering Dss 1999-2001 ❤

Salam Bismillah
Mama Farhan & Emily

Ni citer hari Wesak ... ekceli bekas lecturer kami En Masrur request nak jumpa kami semua.. En Masrur ni sambung study kat UK, dia balik sini 2 minggu ada hal, so alang2 katanya teringin nak jumpa kami semua.. apasal budak kelas kami? pasal, katanya kami lah student pertama yang dia ajar.(baru lepas grad ar masa tu).. so dia kata, oleh sebab kelas pertama yang di ajar, dia tak leh lupa la dengan "kenakalan" kami dalam kelas. hahaha mmg suka sangat sakat dia masa kat kelas dulu.. opss masa ni dia datang dengan anak sedara dia.. isteri dan anak2 dia masih di UK. huhu sabo je la.. btw aku try untuk kumpulkan kawan2 sekelas, tp ramai yang ada komitmen lain dan juga masing2 jauh di merata2 tempat.. so diskas punya diskas, akhirnya kami bertujuh je yang boleh jumpa.. tak pela, sikit2 pun meriah gak.. kami plan buat potluck secara kecik2 jer sebab plan pun last minit, mana sempat nak buat macam2..

Korang tengok je la, walaupun tak ramai, tp meriah.. food pun tak banyak, tp amat2 mengenyangkan kami.. aku bawak kopok lekor, sandwich telur, air soya dan air coke.. yang lain2 pun ada, tp tak ingat la apa bendanya..

yang spek beso tu Arin dan anak dia Harith.. yang sebelah tu Mel tokey Tiramisu dan kat sebelah tu la En. Masrurnya..



ni kalau tak kenal, meh aku babap sorang2..


ni Sally dan anak tunggal dia Memey..


ni Rozni a.k.a Ugy with danish & hadi



En Masrur & Ammar Khalish anak Achot


the food.. simple tp mengenyangkan


Arin & Mel


my family.. alamakkss gemuksnyer aku


beria-ria arin bercerita .. penuh ekspressi muka




alamak korang lagi.. suka tau entreprem muka.. hehehe


Aku & Achot with lil Mira comels


from left Ugi, Sally, Me, Achot, Arin, Mel dan dibelakang Lia (baru abis pantang)



kami ramai2 sebelum balik.. sori la kemera cabuk je, tu yang nampak halus2 belaka.. ce kemera dlsr.. compem cantikkan..


last gambar sebelum balik.. will miss you all again..


hopefully kita akan terus berkawan sampai bila2 dan akan ada lagi gathering pada masa akan datang....
keep in touch ok girls

3 comments:

.:fyzz:. said...

kak mimi...en masrur..ya ALLAH..awat tak kenai...tak sangka..kan..dier dok UK ya..betui2..dulu kita mmg suka sakat dia kan...mmg sporting la dia..

bestnya dpt jumpa kengkawan lama...sonok..masing2 dh ada family kan..btw anak sally sngt la tomey..:)

Lynn Hamzah said...

akak dulu study kat mana ek?

Nur a.k.a admansyah said...

Oo.. small gathering ler nie eekk? syok kan jumpe member2 lama? even dh beranak pinak... tp biler jumpe `perangai' lama mesti ada gak yg kuar! hahaha

Mimi, uols 1st batch (PIONEER) kt Jengka kan? mesti kenal each other... errr! adik ipar sy pun batch awk tp die lelaki-lah... course Bisness kot! maybe awk kenal...