Friday, May 20, 2011

❤ Sukan Smart Reader Kids ❤

Salam Bismillah
Mama Farhan & Emily

Lama tak menulis, aku bukan sakit, tp aku sangat2 sibuk sejak akhir2 ni.. kerja banyak, mmg tak menang tangan dibuatnya... jangan kata nak blogwalking blog kawan2, nak update blog sendiri pun BERCINTA.. so kalau korang tak komen pun aku tak kisah, tak marah, just baca jer la coretan2 merapu aku ni .. insyallah lepas2 ni aku cuba update hari2 okeh.. tak perlu komen, sebab aku pun tak sempat nak komen balik kat blog korang.. but don worry dear, aku tetap curi2 masa nak baca cerita ceriti korang tu..

ok pada yang tanya pasal tax kat airport bandung tu, Rp75,000 tu untuk seorang yer, bukan untuk grouping.. kalau nak tanya lagi mengenai bandung boleh email terus la, senang korang tak tertunggu2 jawapan dari aku.. email kat sini.. nazathulhamimi@yahoo.com.

Ok meh citer pasal anak dara sunti aku.. 15 Mei baru2 ni ada sukan sekolah dia..mmg happy abis la.. teruja bangun pagi2.. kena tunggu kat stadium BBS pukul 7.30 pg.. kul 6.45 pg dia dah bangun.. bagus anak mama..
berkumpul dengan kawan2 bawah khemah


lepas tu upacara berbaris.. nampak emily kat mana?


korang nampak pagar tu? gigih mak2 nak snap gambar anak masing2 okeh.. aku??? lagi power, aku tunggu betul2 kat celah pintu pagar masuk.. so terus aku dapat posisi line clear... tak de la aku amik celah2 pagar ni..heheheh nampak jelas dan nyata muka anak aku..


untung gak anak aku tak tinggi macam omaknyer ni kan.. dapatla diri barisan hadapan, dapat la omaknya ni snap gambar puas2..


eceh eceh beria2 ko berjoget lagu sekolah ek..



ni principle dia.. tengah bg announcement


actually games mmg banyak la.. tp idak kuasa la aku nak tepek semua2 game budak2 tu kan. aku letak game anak aku sudah la..


emily no.2 so dia tengah tunggu kawan dia passkan baldi yang dia kandar tu..


ko tengok anak aku kandar baldi tu.. kemain lagi bergaya jer.. bukan berlari pung.. berjalan jer.. dengan lengang kangkung lagik...


haha suka gambar ni .. comel jer tengok dia dari belakang


sesi penyampaian medal.. semua Pemenang.. tak de Pengalah... heheheh


ada hamper untuk cabutan bertuah dan untuk game ibu bapa


anak papa


medal yang diterima... comel


amacam? ada gaya altet dapat medal tak.. hahaha porahhh



emily dengan echa..


dah besar anak aku.. muka pun dah nampak matured..



masa ni dah nak dekat kul 11 kot.. emily pun dah stat ngantuk sebab pagi2 kena bangun awal kan..


sebelum balik ada acara untuk ibu bapa..



dapat no last je pun.. actually ramai gak yang depan2 aku, tp sebab depa punya belon pecah, so kira disqualified la.. aku walaupun last tp belon tak pecah.. so dapat la..


see?? belon aku tak pecah kan. heheheh


ni la hamper yang kami menang.. hamper2 semua disponsor oleh ibu bapa student2 kat sini..


OK itu ajer.. nanti aku citer lagi hari isnin depan yer.. sabar menunggu.. hehehe

6 comments:

rasp said...

suka tengok emily nie sis..
nampak tul she enjoying her sports day...
wahhhh tahniah gak kat u ...
menang hamper tu hehehehehe

Lynn Hamzah said...

yeah...kak mimi dah update...hehehe...

aiDieNa said...

Wah.. yg paling best tiada pengalah.. sumer pemenang.. :D

♥Azie♥ said...

LAMA TAK JENGAH AKAK...WAH BESTNYER DAPAT HAMPER

Jasfyra said...

kalo sukan tadika ni kena suma pemenang,xleh ada pengalah.kang ada yang melalak time balik kan kak.comel ar emily pakai baju sekolah dia.sweet jek

.:fyzz:. said...

mmg kak mimi kalau dah bz..bukan takat blog..fb ke mmg tak sempat kan..pepun..suka la tgk emily..tmbh ngan baju sukan kaler merah...(my favorite kaler )..emm..sonoknya tgk anak2 kan..tp emily so kiut miut tau..