Monday, May 30, 2011

❤ Melawat Baby Dayyan ❤

Salam Bismillah
Mama Farhan  & Emily

Citer yang diperam lagi.. tak pe2 janji aku citer kan.. hari yang ditunggu dah tiba.. punyalah lama nak gi melawat our BFF sorang ni.. asal aku tak free, hirda free, asal kami free, sham tak free.. gitu la gamaknyer sampai la tarikh 7 Mei haritu baru la free.. seronok sangat nak gi jumpa bb dayyan. ialah asyik tengok dalam gambar je kan.. nak gak la jumpa bb hensem yang kuat ngemping tu kan. heheheh

Macam biasa, kami gi rumah hirda dulu.. Hirda siap masak nasi lemak extra untuk kami .. bagus mak yong sorang tu.. rajin betul



Sampai2 rumah Lieya, kami semua serbu masuk bilik nak tengok bb.. sementara anak2 semua gi main kat bilik mia mija..abis berselerak bilik tu dikerjakan budak2 ni. hehehe.. sementara en shah telah menyiapkan minum pagi haritu.. oppss en shah telah mengorder dominos pizza untuk kami.. terima kasih en shah..



opsss kami datang bawak hadiah tau.. dah lama kami bertiga beli hadiah ni.. tak sabar2 nak bagi tau..






sambil2 makan, kami pun raikan besday aku dan hirda.. sajer jer sambut kat sini.. dan sambut gak hari ibu la kiranya kan..



cam biasa, harijadi mak-mak dia, anak2 plak yang over tau nak tiup lilin..


ada gak kenangan potong kek berdua.. last year potong kek kat setarbak di Ikano.. lepas ni kita celebrate besday sham dengan lieya plak.. eh perasan tak aku dengan hirda sama2 pakai baju blue black, cam janji2 je kan.. sedondon gitu, hirda baju plain tudung bunga, aku plak tudung plain baju bunga. hehehe


banyak hadiah / rezeki dayyan.. ni seme kawan2 lieya yang datang melawat dayyan bagi la ni ..


kami paksa lieya bukak hadiah sebab kami pun nak tengok gak cemana rupa hadiah kami bagi kat dia tu



eh shah tengah membelek manual cemana nak pasang



ni ler rupa hadiah yang kami beli... ada bateri, nanti  buai ni jalan sendiri ...


meh kita letak dak hensem ni dalam buai ni.. alahai apasal cebek tu dayyan.. nak tido ek..


harap2 lieya suka dengan hadiah yang kami bertiga ni bagi.. kalau ada rezeki aku mengandung, aku pun nak beli yang cenggini gak.. senang sebab bb boleh tido sambil berbuai.. nak bawak gi jalan2 pun senang..

4 comments:

Nur a.k.a admansyah said...

wahhh... Lieya dpt bb boy ker? alhamdulillah.. cantik3 yg kome beli tur! mmg senang nk travel & pik nik! hehehe..

Mimi, yg last N3 tur... cantik shade awk! mesti sama ngan hubby kan?

atty's said...

mesti dayyan suka hadiah unty2 nya kasi tu

Hirda Ibrahim said...

oh yess... bday girls in BLUE!!

dah lain rupa dayyan kan ko? now makin bulat & cerdik.

Rinna said...

alaa tomeinyaa baby dayyan.. tgk byk hadiah ekk utk baby lieya tuh.. :)