Thursday, June 2, 2011

❤ Jalan-jalan Cuti Sekolah ❤

Salam Bismillah
Mama Farhan & Emily

Alhamdulillah hari yang kami tunggu2 dah tiba.. haritu masa ke Matta  Fair, aku ada citer pasal saprise yang aku beli satu pakej kan.. memang dah lama nak ke sana, cuma masa tak mengizinkan..

Ala percutian kami tak jauh ... dekat ajer.. kalau naik flight sejam dah sampai, kalau naik bas.. ada lah 4-5 jam sampai.. hehehe


pasport farhan dah expired bulan 3 haritu.. jadi bulan 4 yang lalu, kami pi renew pasport dia.. nampak bezakan pasport lama dengan yang baru.. lagipun masa tu dia berumur 1 thn lebih.. now dah nak masuk 7 thn dah.. masa buat ni sebab nak ke Medan



alang2 kami renew pasport lama emily sekali walaupun belom sampai tarikh expired .. tp bagus derang ni.. dia extendkan expired pasport baru emily lg setahun.. jimat2... cuba korang tengok pasport lama dengan baru.. muka berubah ke tak.. yang pasti telinga adalah sama kan??? telinga capang!!! gambar baby tu emily umur 7 bulan. 1st time buat masa nak ke Jakarta & Bandung


ok ini yang kami semua akan tuju... yahooo... kami akan ke Universal Studio Singapore...


doakan kami selamat pergi dan balik yer... nanti balik aku citer experiance ke sana okeh!!

8 comments:

adarnadzmie said...

selamat berjalan2 yer...

cikmOt said...

akak, kirim fm boleh???

Rinna said...

Wahh seronoknyaa gi jalan2 ke Spore.. Selamat bercuti.. :)

*∽ IZAN ∽* said...

wah wah wahh... nak gi USS! best bestt!
kitaorg pun baru plan nak wat passport next week...
baru nak jejak bandung wehh.. nanti aku ku belek2 blogmu pasal entry ke Bandung sebelum pergi eheheheh

atty's said...

happy holiday..

ZanaNordin said...

happy holiday kak mimi
syok ler bebudak tu nak pergi USS
ada rezeki nanti leh ler batrice & co pergi plak....

Hirda Ibrahim said...

now baru ada masa nk ronda blog ok!
cant wait for ur full entry.

Nur a.k.a admansyah said...

hmm.. ramei bloglist i yg pi Kota Singa cuti kali nie. Nmpk gaye-nyee mcm turn I plak lepas nie hehehe

tak sabo nk tunggu cik puan ceciter ceciter nie...