Friday, February 24, 2012

❤ Sushi Zanmai ❤

Salam Bismillah
Mama Farhan & Emily

Aku suka makan sushi tp tak de la fanatik sangat.. selalu makan Sushi King, so kalini nak try Sushi Zanmai.. wah lagi sedap okeh..  tak sangka makk. hehehe tk harga dia aku rasa mahal sikit, tp tak pe, janji sodapp

aku makan ni kat OU..


antara sushi yang kitaorang bedal ialah..




paling aku suka yang ni.. Soft Shell Crab.. mak aiii lembut bonar kulit ketam ni.. makan gitu jekk.. terasa kesedapannya.. sepinggan ada 2 ketul.. anak ketam je.. tp RM6.80


ok boleh gi makan kat sini lagi next time.. kot2 mengidam ke .. haahahahaha

3 comments:

umilia said...

kot2 mengidam ke..amin..hehehehe..

Hirda Ibrahim said...

a ahh betul ko zanmai sushi sedap byk fr sushi king. tapi a bit pricey gak.

E-Marlin said...

yuhuuu... ler ingatkan awak dh tak aktif berblog hehehe... rupanya still aktif.
saya x pnah mkn kedai sushi, teringin nak try tp takut tak tahu nak order apa hehehehe... cuba awak rekomenkan menu apa utk beginner huhu..