Tuesday, March 27, 2012

❤ Dating dengan Kawan-kawan ❤

Salam Bismillah
Mama Farhan dan Emily

Aktiviti mak-mak di bulan januari yang lalu.. heheh baru nak update yek.. tak pe janji update, supaya tak lupa nanti bila date yang terakhir kita datingkan geng?

Macam biasa anak2 sila duduk rumah... this time mak2 nak bersosial.. lieya jek bawak anak2, tp anak2 dia sporting, tak kacau kitaorang pun..

Tema :- Baju kotak2
Tempat : Chillis OU

bagus semua menepati syarat.. tp yang kelakarnya boleh plak kami ber 3 ni sama pakai kaler biru? kalau aku tau aku pakai kaler purple.. biar la nampak lain sikit kan? tp tak pe.. still mengikut tema


sangat la nampak sedondon kami ni .. sib baik hirda pakai tudung kaler meroon 
(meroon ke merah hirda?)





kami bab makan mmg no 1. hahahaha



eh tetiba ada gedek2 la... meh kat auntie sat.. auntie nak gomol2...


sham bab posing mmg best.. sangat pandai amik angle.. muka nampak kurus yek, lieya mmg tak yah cakap la.. lawa sokmo adik sorang ni..


lepas balik dari Chillis, kami singgah pat lain plak.. lupa lak nama tempat ni.. ni kira minum petang la ni konon .. sajer la kan, nak tambah lelemak di badan.
red velvet


pavlova.... manis leting!


ok gambar last.. gambar perasan lawa ni.. hahah muntah pavlova la korang

4 comments:

ayang said...

bejanji yek nk kai bju kotak2?? hihihihi

NinaAz said...

salam kak.. saya nina.. personal wellness coach.. saya nak kongsi dengan akak.. nak tak kalau sy ajak akak utk ambik menu yang sihat dan kaya nutrisi utk family akak, bonus, akak dapat lose weight? :) kalau akak berminat...pm sy yea.. 0199594525 FB:NinaAz Cookies :)

Munnafendy said...

sekali sekala lepak ngan kawan2 cmni best kan? =)

Hirda Ibrahim said...

MERAH tudung aku tu. tapi merah gelap.
oh yes.. if bab makan serahkan pada yg pakar yer.