Wednesday, July 3, 2013

Wordless Wednesday - My Baby C

Salam Bismillah
Mama Farhan & Emily

Lama aku kumpul bag C ni.. adalah dah 3 - 4 tahun macam tu.. minat punya pasal .. tp now rasa nak slow sikit la beli sebab design pun tak de yg berkenan di hati.. kalau ada, pasti aku sambar lagi. hehe.. aku jenis tak kisah.. kadang2 aku beli kat butik.. kadang2 kat online.. pernah sekali beli kat JPO..

my 1st baby C -  yang ni jenis grey.. besar.. mmg sayang sangat... tp sayangnya dia telah tiada lagi (zaman badan aku sedang2)

lalu aku gantikan dengan yang hampir serupa, tp kecik sedikit.. sebagai pengubat rindu.. nampak sama seperti di atas, tp lain sikit sebenarnya (zaman badan aku sedang2)

ni coach raya tahun lepas (zaman badan aku gemuk)

antara coach pink kesayangan ku.. jenis maggie (zaman badan aku gemuk)
my Tote coach bag .. pink jugak.. op course (zaman badan aku gemuk)

Coach Hitam.. best sebab leh sling (zaman badan aku sedang2)

My Purple Coach.. can sling also (zaman badan aku gemuk)

Coach Madison Mahagony aku.. lama berkhidmat ni .. antara yang tersayang (zaman badan aku gemuk)

yang ni lupa plak apa nama dia.. yang ni aku selalu bawak pi opis .. yang ni beli kat JPO (zaman dah kurus sikit)

tote soft pepel.. buat isi telekong .. (zaman badan aku gemuk)

Last but not least.. Coach Hamptons Legacy Stripe Shoulder


(zaman badan aku kurus sikit)

Rasanya raya tahun ni repeat pakai coach hitam raya tahun lepas punya kot. hehehe ... tapi macam terbekenan dengan satu Tote yang serupa dengan purse baru aku tu.. oh apakah akan membeli lagi?.. oh ye bila tengok2 balik, masya allah, ada gambar masa aku gemuk, ada yang masa aku kurus. haha nampak nau dulu2 aku gemuk yer. kikiki

10 comments:

Hirda Ibrahim said...

wordless le sangatttt...kikiki...

kiut caption ko.. bdn sedang2.. bdn gemuk.
paling pentingggg.. now dh slim. lupakan kisah lalu..

dlm byk2 beg ko, aku suka yg 1st tu, yg soft purple and yg bwk pi DL.
Sgt citarasa mak.

Chekgu Azrine said...

Wow..banyaknya coach sis..pinjam boley??

irmafittaputri said...

bestnye slim

.:fyzz:. said...

wow..semuanya menarik...kalau dh minat kan kak...

salwana nordin @ che'wa said...

cantik2 beg akak..

semua pun saya suka kecuali tote hhheee..

saya peminat C tp biasa beli yg bukan super gred..tak ori pun semuanya..

bajet utk beg mmg tak ada sgt tp minat punya pasal sambar jugak w/pun harga cecah ratus2 hhhuuuu

atty's said...

kty paling berkenan yg paling latest tu..cantik..

*∽ IZAN ∽* said...

perghh melelehhh tengok gambar2 baby C Mimi. Comey2.. cantik2... bila buat list panjang2 cam ni baru nampak saiz Mimi ekk hihih

tak pe yg penting sekarang dah kurus dan mengancammm giteww!!!!

mamaamni.blogspot.com said...

waa..k.mimi sgt kurus dah skrg..lagi nmpk muda..tahniah sis.kna ambik smgt kak mimi ni..

diaripinky said...

AKAK nurul suka yang last tu ohhh idaman kalbu hehehe

Rasp said...

wahhhhh byknya koleksi u sis...
cantik2 lak tu...
takpe emily ada...
leh wariskan hehehehehehehe...