Thursday, May 15, 2014

Selamat Hari Ibu

Salam Bismillah
Mama Farhan & Emily

Apa khabar semua.. lama betul aku tak update.. tak de citer menarik la.. lgpun saje menyepikan diri. hehehe .. ok harini aku nak story pasal Hari Ibu.. hari ahad haritu mak aku datang dari kg.. sebab hari isnin dia akan mengerjakan umrah.. so alang2 dia datang hari ahad dan kebetulan hari ibu, so aku pun gi belikan sebijik kek.. atas tu aku suh budak SR tu tulis Selamat Hari Umi (untuk ibu aku) dan yg lain2 tu, kakak dan adik ipar aku.. semua ada gelaran masing2.. senang kan..
 
Strawberry Marsmellow Cheese Cake

Selamat Hari Umi, Ibu, Mama, Mak  & Mummy
kami ibu2
 
ibu2 dengan anak2
 

aku dan kakak aku dengan mak aku (ibu dan mama)


 adik-adik ipar aku.. (mak dan mummy)

petang2 sikit adik aku belanja semua aiskrim roti.. lamanya tak makan.



Ni plak kisah hari jumaat lepas, Aam bagi aku bunga.. beli kt sekolah. RM1 je kata dia..


meh tengok apa dia tulis.. haha dia suruh aku kerja untuk cari duit banyak2.. saba jelah

sweet kan? emily lebih suka wish kat aku.. dia siap nyanyi2 kat aku.. peluk2 kiss2. oklah tanda ingatan..

3 comments:

lieyalatif said...

selamat hari ibu buat akak dan mak akak.... semoga terus menjadi ibu yg terbaik dan cemerlang tuk anak2....cewahhhhh!!!

terliur tgk kek SR tu kak....esok jumaat lepak SR laa pekene kek hahahhhaah....reward pas direct puase nieh heheheeh

Aida78 said...

salam teharukan bila anak2 kita buat mcm ni kan....sedapnya kek sr tu yumee...

Sharniza Shari said...

sweetnya aam bagi bunga kat mama....walaupun harga RM1 tp tetap berhargakan bagi kita nie....