Friday, August 5, 2011

❤ Souvenirs from Singapore ❤

Salam Bismillah
Mama Farhan & Emily

Ok citer Singapore dah abis, tp aku nak share apa yang yang aku beli kat singapore.. kot2 la korang gi singapore, leh ar beli kan..

yang ni FM Betty Boops.. blom isi gambo lagi



ni pun blom isi gambar lagi


ini FM dari area Sherk - Far Far Away


ni dari area Hollywood USS


yagn ni dari area Madagascar USS


ni plak dia punya logo.. ye ke logo. hentam sajalah



Okeh yang kat bawah ni FM dari Orchard Road.










ni mug/kole/cawan dari USS gak.. muka Fiona.. aku punya ni.. sayang woo sebab cantik tau..


yang ni my encik hubby punya.. logo USS ajer.. gambar depan


gambar belakang


yagn ni FOTO FRAME yer.




semua pun blom sempat isi gambar.. insyallah nak cuci gambar pi Singapore dan letak kat situ la..  insyallah kalau pergi lagi, nak beli yang lain pulak..

2 comments:

Emy Omar said...

Cantik2 semuanya kak..especially tang FM & mug muka Fiona tu hihii

ZarinAziz said...

salam...byk nyer shopping...bole buat GA ni...hahaha...