Friday, August 23, 2013

Raya ke 4 kita balik berhari raya di Segamat

Salam Bismillah
Mama Farhan & Emily

Kejap je dah raya ke 4.. turn balik kampung segamat.. raya tahun ni mcm tak de apa2 sangat.. tak beraya pun beria2 mcm orang lain. ntah la tak tau kenapa.. ok harini nak balik kampung aku, kene la pakai baju raya jugakkan.. lgpun nak singgah rumah Zana, blogger dari Kluang juga..

ala2 gyiyomi la ni


kami berdua pun kuning jugak. hehehe


ibu dan anak.. ni aku copy gambar dari fb aku.. tu pasal gambar tak clear sangat




kat luar rumah sebelum balik
Dalam tengahari juga kami gerak ke kluang juga sebab nak singgah rumah Zana. nak tengok baby Aryan.. comel sangat.. gebu dan suka sengeh..


ni la Zana Nordin.. kenal tak... dia pun dah makin kurus..
Lepas dah gerak dari kluang, kami terus pulang ke segamat.. malam tu dah janji dengan blogger Zarina pula.. tp dia ni dah lama tak update blog.. dia duduk muar, tp balik beraya kat rumah mak dia di Bt Anam.. alang2 dia sampai sini.. lama tak jumpa dia.. rindu gak..

muka pun dah berkilat.. dah malam, tak dan nak solek2 lagi

2 comments:

Zana Nordin said...

he he he
gojes sangat kak ko ngan baju kuning sedondon anak beranak..hemlin pyh bebenar nak di ajak sedondon...kalau tak pepandai ler zana kelepet beli baju thsirt or kemeja dia....harap dia..mmg idak lerr

he he he...
xde kurusnya kak....
kurus jaga baby.....boleh lerrr

Chekgu Azrine said...

cantikla sedondon kuning..