Monday, August 26, 2013

Raya ke 5 .. ambil gambar studio

Salam Bismillah
Mama Farhan & Emily

Hari Raya ke 5, kami satu family besar -kakak dan adik2 aku plan nak amik gambar raya kat studio.. untuk letak kat rumah mak.. so kami pakai semula baju raya pertama la..

Ni kat ruangan menunggu.. sementara tu ada family lain buat photoshoot gak.. kitaorang tengok dulu





sabar ye anak2..

this time aku saje je pakai tudung biru. nak nampak lain. hehehe belasah je lah



aku - adik ipar, kakak, mak, dan adik ipar


adik, abang ipar, asben aku dan adik

anak2 kakak dan yang hujung anak adik



mak dan cucu-cucunya

Pastu kitaorang pi beraya sebuah rumah je.. rumah bapak sedara..





itu ajer .. raya di segamat.. mmg kami tak kemana2 pun..

4 comments:

Chekgu Azrine said...

cantik jugak match dgn tudung biru

lieyalatif said...

kak mimi nak tau, pic ramai2 kat studio gambar gini laa takdpt lagi nak buat ngan mak abah johor...sbb selalu clash ngan adik2....kat melaka penah buat sekali....mmg naksgt tgk pic besar sefamily diframekan kat wall umah kg tuh...

~aSHa~ said...

walau tak kemana2..tapi kita jumpa adik beradik kan...

Zana Nordin said...

kak mimi
ngan tudung biru lagi masyukkk kak...naik serinya giteww

he hehe...teringin nak buat gambar study kat kedai mcm nie kak...tp hemlin tak gemar ler....mencikkk tau