Thursday, September 19, 2013

Combine to Create - Katalog Pandora

Salam Bismillah
Mama Farhan & Emily

Ok harini just nak share a few pages yang aku snap dari katalog pandora untuk korang survey2 harga.. ada banyak helai ok, tp cukup lah aku share sikit2 je.. tak larat plak nak snap banyak2 mlam tadi. mata dah mengantuk lepas gosok baju.. dalam katalog ni bukan aje ada tunjuk untuk gelang je, tp rantai, subang, cincin semua ada.. tp aku fokus kat gelang ajer lah ye..

ni la katalog dia.. tebal jugak...

nak jadikan bracelet ni comel, of cos mula2 kena ada gelang dia la kan, pastu Charms, Spacers, Clips dan Safety Chain

tak berapa clear plak aku snap.. ok ada berbagai jenis gelang dia ok... dari hok murah sampai lah yang mahal berbelas ribu.. tu gelang ajer dik non.. yang mahal tu opkos la yang salut emas.. aku beli yang silver ajer

aku amik yang Sterling Silver.. saiz 18cm RM295... yang Oxdised Sterling Silver tu gelap sikit

ada jenis gelang cenggini.. tp rasanya mcm tak sesuai bubuh charms kot

ok ni Charms.. ada mcm2 jenis charm yang ada, dari jenis alphabet, animal, flower, family dan sebagainya.. harga bermula serendah RM126 bg yang sterling silver ... kalau ada yang gold plated harga akan di up kan lagi

jenis alphabet

ok bagi yang ada 14K gold harga dia akan melonjak tinggi.. nampak tak beza? dah nama pun gold kan
ni plak Clip atau orang panggil Stopper... fungsi dia untuk mengelakkan charms dari berlaga antara satu sama lain.. so biasanya orang bubuh la 2-3 biji clip @ stopper ni..

nampak tak beza harga .. walaupun size sama, tp harga lain2 la ikut jenis.. (kalau yang 14k gold tu telan air liur la aku)


Spacer ni plak, fungsi dia untuk asing2kan charm la gitu.. aku nak cakap pun tak reti. tp aku tau korang mesti paham


ok jom kita skodeng lagi charm2 yang ada.. boleh giler tau

yang ni cantik2.. ada batu2

 
berkenan aku yang Charm Mum RM380 tu dengan Friends Forever tu
 

aku pun aim Pandora Bow Bag tu.. yang Bow Purse pun comel.. arrhhh giler
ada lagi yang di aim.. Stiletto tu.. tp yang silver ajer la.. yang gold tu tak dapek la kot..

yang ni jenis colorful.. boleh ikut korang suka yang mana.. nak campur pun boleh, nak satu kaler senada pun boleh
contoh yang ni .. cantik gak kan.. yang sebelah kanan tu bukan gelang silver, tp dari leather.. cantik gak kan..

Ok entry ni just share kepada yang berminat dengan pandora.. kalau tak minat tak kisah.. tak de paksaan...kerjaan aku kini tetiap malam, bukak katalog...berangan dapat sebulan sebijik pun dah happy giler

20 comments:

mama leen said...

cantiknya..

norey said...

xpe kak..berangan²..mana tahu rezeki dapat..

salwana nordin @ che'wa said...

minat tp belum ada rezeki nk beli..

bg saya yg tak mampu ni agak mahal jugak lah hhhuuuuu...

tp suka tgk..cantik!!!

Chekgu Azrine said...

Cantik..blm mampu lagi nak berpandora.sadis

sHeeMa DeaN said...

cantikkk cantikk nyaaa.. saya minat..kena kumpul duit laaaa lepas nie. 5 hinggit sehari,.. hehehe

Mooniqueen said...

dah maacam beli emas pulak rege die bile dah byk2 charm tu kan.. tp cantik suke sgt..

lieyalatif said...

lagi satu akak wajib beli charm yg passport ngan kapal terbang tu kak...tu mmg kene ngan akak.....

noorss noor said...

Bila laa dapat beli nk

Fieza Nordin said...

cantik2 la sis

kawan2 kata kat aussie murah, betul ke?

next week saya nk ke gold coast, tak ada idea nak beli apa kat sana..

www.afizahnordin.blogspot.com

Fieza Nordin said...

as salam sis

cantik2 la pandora.. my friend kata kat aussie murah

nak amik order tak ada idea berapa.. sebab next week saya nak ke gold coast

www.afizahnordin.blogspot.com

hasma mohd said...

wahh bestnyer cik fieza nordin.. nak kirim boley...? :-)

Hana Saffie said...

Saya ada menjual pandora. Pergi ke fb bumihijau shop.

Zai said...

Saya ada jual Pandora. Berminat boleh "like" page link di bawah. Our price is 10-40% lower than retail price. Pre-order pandora boleh bayar ansuran 2 kali. Thanks.

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.475945752527990.1073741834.173573352765233&type=3

Norlinda Ahmad said...

Mana dpt buku ni..? Nak tgk harga senang

Norlinda Ahmad said...

Mana nak dpt buku ni..senang nak tgk harga charm

charmedbyarha said...

mai ke blog saya utk affordable 925 silver european charm and bracelet inspired by pandora. http://charmedbyarha.blogspot.com

BeHa Es said...

saya tertarik dengan gelang nya, bagaimana cara pesan nya ?

BeHa Es said...

bagaimana cara pesan gelang-gelang silver nya....

Ainul Mustafa said...

Cantik kan pandora. Exclusive & kerlass gitu


http://jalanabadi172784.blogspot.com/2014/04/pregnant-tapi-kurus.html?m=1

Gina Michel said...

Hi..peminat pandora ye? Blh je visit my blog "jeannapandora.blogspot" or my fb page "gorgeous pandora" utk dptkan koleksi pandora pd harga yg murah dan berpatutan. Tq 😊