Wednesday, September 11, 2013

Photoshoot Studio - Riang Ria Raya 2013


Salam Bismillah
Mama Farhan & Emily

Lama betul tak update citer kat blog ni kan.. ntah la tak de mood plak nak update apa2 citer, walhal banyak je citer yang nak diceritakan. heheh, tak pe lah, pelan2 kayuh.. nanti ada mood, aku update lagi.. ok harini marilah kita tengok gambar2 aku masa photoshoot masa minggu kedua hari raya.. aku mmg suka buat photoshoot setiap kali raya.. ala setahun sekali, bukan selalu kan.. dari situ boleh tengok perkembangan anak2.. dari kecik sampai dah tinggi.. tak lama lagi harus anak2 sama tinggi dengan mamanya ni.. mama je tak nak tinggi lagi..



tahun ni aku dpt sponsor mekap dari Ciklinn Hasib.. thanks dear...
 
 



 





 




 
 


 


 










 


Semoga panjang umur tahun depan dapat lagi bergambar dengan keluarga tersayang.. amin..

12 comments:

salwana nordin @ che'wa said...

banyak sgt kenangan dlm gambar ni ye :)

cantik kak mimi bermakeup..sweet sgt :)

.:fyzz:. said...

SUKA...plan nk buat gak thun nih.last2 tak jadi..huhu..cantik tema thun ni..favourite kaler pijot..:)

ryyhan kamarudin said...

cam best photoshoot raya dlm studio :) tp lg best klu ada ketupat (hehe xnmpk ketupat tp lampu raya tu ada)

hehe maybe next year nk try la..

*∽ IZAN ∽* said...

wa cantek2 gambar... Memang tak leh lari dari kaler pink ye Mimi.. mmg betul2 feveret kaler ni hihihihih

NM03 said...

salam kenal. singgah sini terus folo. menarik ngan blog ni, terus up kat blog list.

cantek kaler baju raya. bestnyer photoshoot bagai. kite kena tunggu anak besar le. time skang ni jenuh nak menjerit kasi arahan. hehehe

lagi satu nak tanyer, ape rahsia boleh kurus skang ni?

kalu sudi, nnt balas komen kat blog kite eh. maceh awak...

Akmal aqeyma said...

salam...sy silent rider akak...suke baca blog akak...
jgn memalas update blog akak...rajin2 kan diri akak hokey...
sbb sy suke nak baca..
jelous tengok akak dah kurus skang...
try gak buat..tp...kejap je...huhuhu...syabas akak..
salam perkenalan...

Echa said...

cantik cantik gambar ni kak mi.. nak nak bila dah kurus ni.. berseri seri.. warna pink tu rasanya sesuai ngan akak..

lieyalatif said...

semua sgt2 cantik kak...ye laa air tangan kc kan...mmg takleh disangkal lagi lah....semua gambar prefect kak....wajib kanvaskan semua nie kak....

Cho Zila said...

semua gambar menarik sesangat... yang penting mimi dah makin comel.. jeles u dah makin kurusni...

attyfir said...

salam mimi..
canteknya make up mimi ,mmg pro lah lyn make upkan..
warna tema pun menarik sgt..

semua look gorjes

mamaamni.blogspot.com said...

cantik sgt kak mimi skuarga.tapi siyes cantik sgt k.mimi..nk jadi cantik jugak..kan kurus dulu ni..

Emy Omar said...

Comel-comel gambar family photo shoot akak ni.Lain muka kak Mimi pakai eyeliner tebal tu..sweet sangat