Wednesday, June 25, 2014

Birthday Party Fatin Humaira


Salam Bismillah
Mama Farhan & Emily

Dah lama tak pergi besday party, banyak kali dapat jemputan, tapi selalu je ada aral  .. kebetulan last week dapat jemputan dari kawan fotopages/facebook.. kenal dari anak pertama sampai dah ada anak ke3.. kalini dia buat besday di RUANG, Subang Jaya. besar juga tempatnya.. mmg sesuai sangat untuk sebarang event


Tema kalini My Little Poney.. kawan aku Surya ni mmg pakar bab2 ni.. pandai sangat mendeko untuk majlis2 dan juga pandai buat candy buffet dan kek.. jom kita tengok


biskut ni dia buat sendiri kalau tak silap aku.. comel kan.. sedap pulak tu

kek yg sangat comel.. nak potong pun mcm sayang jek kan

cup cakes

yg love tu rasa dia mcm agar2 santan.. comel dan budak2 pun suka.. yg dalam cawan tu jelly ..

Mini pretzel


brownies

ni gambaran seluruh candy buffet.. cantik betul






untuk budak2 pompuan

untuk boys

deko atas meja


alamak makcik tembam ni.. awning kemain muncung sgt.. bajet muka panjang ler tu... pdhallll





ni ler besday girl nya.. comel



food dia banyak, tp aku tak snap pun.. ni antara yg aku makan.. DIY

ada contest melukis poney paling comel..

ramai cuba nasib

emily bab2 lukis mmg suka


ni Farhan buat.. simple jek



ada mini tatoo

comelkan...

ada games joget2 masa ni..
Emily menang contest melukis.. dapat tee shirt printed gambar poney.. happy sangat2 minah kecik ni..
 
ok time tu nyanyikan lagu besday untuk besday girl


Ok tu jek.. mmg meriah sangat2.. insyallah ada rezeki dan masa, rasa nak buat juga besday party untuk Emily dan Farhan tahun ni..

4 comments:

IdaShazana said...

comelnya ... cantiknya...

Lynn Hamzah said...

wah kak mimi...happening betul majlisnya...candy buffet memang best...

Hirda Ibrahim said...

cantiknya deco2 dia.....
good job emily.... pandai dia lukis.

*∽ IZAN ∽* said...

comellnyerr... semua comel2...!!! yg tua2 tengok pun gerammmmmm. macam2 tema bufday sekarang niiii.. mmg banyak pilihan tinggal pilih dah 'hulur' je hihihi