Monday, June 2, 2014

Photo Instagram Cik Puan Mimi # 4 Anak-Anakku

Salam Bismillah
Mama Farhan & Emily

Bertemu kembali setiap hari isnin, jom kalini tengok beberapa keping lagi gambar kat instagram cik puan mimi yer..

anak bujang aku ni kadang2 boleh di harap.. tolong lipat kain

ada masa mmg kamcing sangat.. tp kadang2 tu asyik gaduh je.. poning aku

penemam mama kemana sahaja.. termasuk si gebu tu..

masa ni aku jemput farhan balik dari kem bistari solat.. terus paw aku.. sorang  nak magnum sorang nak cornetto

dia mmg suka main siram2 pokok.. yg tak tahan kasut PCK tu. heheh

A'am terpilih jadi PRS - Pembimbing Rakan Sebaya

Emily dengan latest collection Hello Kitty dari Mc Donalds

Ok tu ajer..

3 comments:

::NureeN:: said...

mcm sebaya jerr... sama tinggi sama comel... ;)

Cik Nurul Pinky said...

banyaknya koleksi hello kitty hehehhee

Emy Omar said...

Ooo Farhan jadi PRS ye?Bagus.. Besar pulak vest tu dengan dia kak saya tgk.Tapi takpe nanti thn dpn mesti fit him well tu.