Wednesday, June 1, 2016

Small Celebration Untuk Mr. Hubby - Hotel Shangrila Putrajaya

Salam Bismillah
Mama Farhan & Emily

Gambar lama lagi.. mmg saje nak kasi clear entry kat draft.. lama sangat tersadai.. sempena besday En Asben yang lepas aku belanja dia kat Hotel Shangrila Putrajaya.. haha kene kasi up entry ni dulu sebelum bulan puasa.. kang meleleh2 plak air liur kalau entry ni up ms bulan puasa nanti..

Sampai kat hotel, kami kene naik buggy dulu sebab parking jauh dr lobi..




Sebenarnya ni gambar sebelum balik.. dah last makan pun.. baru kami amik gambar berempat.. masa mula2 sampai tu lupa nak amik gambar berempat. hahahaha





























Lepas dah siap makan semua, kami ke Mitsui Outlet Park ni.. dah alang2 sampai area sana kan




tak lama pun kami kat situ, tak beli apa2 pun.. mmg saje jalan2 cuci mata.. jangan kata orang tak pernah sampai kan.. apapun Happy Belated Birthday suami ku .. semoga sentiasa dimurahi rezeki yang halal dan diberi kesihatan yang baik.. kami sayang papa.

3 comments:

Mommy Cici said...

happy belated birthday. sonoknya lepas isi perut jalan jalan cuci mata :D

Chekgu Azrine said...

semoga panjang umur murah rezeki utk hubs sis ye

lieyalatif said...

kalo up bulan puase tu saje cari nahas kak...mauu jilat skrin hahaahahaha....

menarik tgk menu yg ade kak.... tapi takde sushi2 pun kak...kalo ade harus daku terliur tahap maksima heheheeh...kak!! lawo kate spade mu ituuuu...auwwww!!!