Wednesday, November 9, 2011

❤ Emily & Strawberry Shortcake ❤

Salam Bismillah
Mama Farhan & Emily

Anak dara aku sorang ni mmg suka sangat pada Strawberry Shortcake.. tu pada kek harijadi tu pun nak gambar strawberry shortcake... maybe sebab bau-bauan strawberrykan.. tu yang dia suka.. kebetulan hari tu aku tengok ada sale kat Watson jual Body Lotion, so aku beli la untuk dia.. lepas tu aku gi Toy R Us, aku jumpa Shampoo, Body Wash dan Body Spray.. kemain lagi suka la dia. hehehe so korang yang ada anak dara, kalau terjumpa ni, boleh la beli, compem anak korang suka tau


6 comments:

NinaAz said...

comelnya EMILY =)

rasp said...

sama plak dgn sapphire...
gegirls kan..
slalu mesti dorang minat strawberry shortcake nie...
bukan takat dorang je...
kita pun suka gak hehehehhe

::Mamalyna:: said...

kemain suka tue... lyna tak paham ke bende lagik... yg die tau buku..buku...buku..

Zana Nordin said...

wah wah wah emily
dah ada collection sendiri gitew..

nie tak leh tunjuk kat batrice nie kak
mau menggagau aku kena cari kak oittt

onniesham said...

comelnya collectionn... rasa aku yg dah tua ni pon nk ada collection mcm ni jgk..hehehe

mamaamni.blogspot.com said...

anak i pon suka ng strawberry ni kak..habes semua bnda tak barbie, strawberry..adat anak dara