Friday, November 4, 2011

❤ Tudung Fareeda ❤


Salam Bismillah
Mama Farhan & Emily

Semenjak dua menjak ni aku mmg suka pakai tudung Fareeda ni.. rasa selesa, nampak lain sikit kan.. orang kata tudung ni untuk orang muda2 je, orang tua2 macam aku, dah kureng sesuai.. tp tak pe la, nak try la je.. kalau rasa dah tak kene dengan aku, aku tak beli la lagi.. kat bawah ni ada beberapa helai Tudung Fareeda yang aku beli dan dah pakai.. ada jugak 2-3 helai lagi yang aku blom pakai.. belum ada baju yagn sesuai.. jom kita tengok

Buat masa ni, aku lebih suka pakai Koleksi Saramarissa Mawar, Selendang Rosalynda dan Selendang Mawar Tone.. Koleksi Dania, Rozana, Sabrina belom cuba lagi, sebab haritu ada gak try, tp rasa cam tak sesuai je.. maybe ada saiz2 kot, tengok la nanti, teringin jugak nak try koleksi rozana dan sabrina tu

Saramarissa Mawar Kuning + Dark Choc..


Selendang Mawar Rosalynda Royal Blue


Selendang Mawar Purple + Hijau


Saramarissa Mawar Oren Kemerah-merahan


yang ni Saramarissa Mawar Purple + Kelabu untuk raya haritu..


aku beli time sale ajer.. dapat la murah sikit.. kalau time biasa2 ni harga "agak" mahal gak la.. Sekarang ni pun ada sale lagi sempena Hari Raya Aildiladha.. ingat nak beli lagi selai dua untuk tambah koleksi..   nanti aku letak gambar kat sini, bila aku dah try pakai ye..

7 comments:

mamasuri said...

cantik tudung dari fareeda ni..sesuai ngan cik puan mimi kte ni...hehehe

nieda said...

cantik....

::Mamalyna:: said...

okey jer kak... nampak muda remaja gitew...

dakcik said...

cantik la..sy plak xsesuai pakai mawar nie..huhu

salam kenal..=)

Zana Nordin said...

eh...sesuai apa...
ha ha ha..almaklum, kita kan lebih kurang jer kak...
tak muda, tak tua...
yang penting still maintain gitewww

aku paling berkenan ngan saramarisa kuning/coklat ko tu kak..sweet jer....
nak try saramarisa....tp cam tak sesuai coz' muka aku nie lebar sikit...dia jadi ketat...kot2 ler ada size nyer kan..ok gark....coz' senang nak sarung..pastu inner tu boleh di perlbagaikan dgn selendang....wah gitewww

aku kena stop shopping fareeda nie..
next month baru leh sambung beli sehelai dua lagi...tp dah ada kaler yg zana aim..

try v-soffiya kak....yang chiffon semua..yg tu di jamin tak kembang....

*∽ IZAN ∽* said...

memang ada kelainan.. cantik je Mimi pakai ;)

Halim Abdul said...

Tudung fareeda sofiya ekslusif labuh + accessories..berminat blh add sy di fb.. Skirtku labuh..tq