Tuesday, November 8, 2011

❤ Photoshoot lagi ❤

Salam Bismillah
Mama Farhan & Emily

Ni photoshoot bulan puasa haritu. hehehehe sorry lambat lagi nak update.. masa ni sebenarnya plan nak shopping baju raya sikit.. kebetulan ada booth Polo Raph Lauren.. hubby mmg nak beli minyak wangi sebab dah abis kan.. dan dia kata kalau beli minyak wangi bleh amik gambar photoshoot ni free..  sangat2 kebetulan kan.. best betul.. tp tu la, pakaian pun simple2 je ..








ok nanti aku nak buat frame canvas.. dah siap kalu, aku letak kat sini yek..

4 comments:

Emy Omar said...

Lama tak jenguk kak Mimi..Bestnya ada photo shoot lagi ye kak,

rasp said...

memang berbaloi2 lah 'shopping' kat situ hari tu ek sis...

*∽ IZAN ∽* said...

dapat photoshoot FREE..? mmg berbaloi-baloi!! cantek2 gambar wehhh!

Cikgu Jutawan said...

boleh wat canvas ngan kami nnt yer :)