Thursday, November 3, 2011

❤ Sekitar Majlis Harijadi Farhan & Emily ❤

Salam Bismillah
Mama Farhan & Emily

Pd 23 oktober haritu, kami mmg plan nak buat majlis harijadi farhan dan emily secara kecil-kecilan.. jemput kawan dan saudara terdekat je.. insyallah lain waktu baru jemput yang lain lain...

Kalini kami plan nak buat kat Pizza Hut je.. tak buat kat rumah pun, tak mau pening2 fikir.. lg pun tak jemput ramai, hanya 7-8 family je. so ok la..

Goodies bag yang aku sediakan. mcm biasa lah ada jajan, pensil box hello kitty/ben10 dan jam hello kitty/buzzlighter ... aku just sediakan dalam paper bag kecil ni.. pastu aku tampal sticker yang aku dah siap2 print



gambar food aku tak amik banyak. ni je yang teringat nak snap. hehehe 


Mr. Cheese dah start keluar.. suka budak2 ni. tp ada gak yang penakut






ada la 2-3 games yg pizza hut ni buat.. ada chicky danse, pastu lagu korea dan juga musical chair ni..


Emily menang sebab joget paling gediks..


Mia dan Mija


Kek Italian Rainbow bertema CARS dan Strawberry Shortcake



ce tengok kek tu.. cantikkan kan.. belang2 rainbow.. sedap lak tu


abis majlis, bawak hadiah balik.. ngusung dalam troley je, nak bawak tak cukup tangan. heheh


terima kasih pada yang sudi memberi hadiah dan sumbangan, jasabaik semua tak dapat saya balas..

6 comments:

mysarrasara said...

Salam...meriah nye majlis hari lahir emily & farhan....

::Mamalyna:: said...

even simple tp meriah tue kak...

Zana Nordin said...

sangat terkilan coz' dah sampai KL tp tak dpt nak join...
hu hu hu...plan bertukar last minit kerana kekangan masa.....kalau tak...sure leh cium molot dgn korang kan....

takde rezeki nak jumpa korang...

apa2 pun....geram aku tengok emily ngan gaun dia tu kak..sangat ler sweet.....

*∽ IZAN ∽* said...

wah wah meriahh!! comelll sangat-sangatt Emily!!! semoga terus membesar jadi kesayangan ibu ayah yekkkk!!

Happy bufday to Emily!!

onniesham said...

thanks for having us. puas mkn hari tu. siap dpt tapau pizza lg. tq.

hepi sgt hari tu jmpa kwn2. besday gurl n boy pon comell. suka tgk emily joget. keletah sgt.

byzura said...

kek tu tempah kt mana ye??nmpk interesting;)