Friday, November 11, 2011

❤ Face Painting ke Arm Painting? ❤

Salam Bismillah
Mama Farhan & Emily

Last 2 week bawak budak2 ni ke Jusco Bukit Raja.. sajer berjalan2.. pastu ada booth buat face painting ni free.. aku suruh la emilly buat.. farhan tak mau.. boleh pilih nak buat gambar apa, so emily kata nak butterfly, tp tak nak buat kat muka. nak buat kat tangan je.. ok jugak, tak de la malu sangat nak jalan kehulu kehilir

mmg expert la indian lady ni.. terus je dia lukis, tak de salah2 pulak tu






dah lukis, dia letak perada kilat2 sikit kasi shining2


pastu baru buat outline hitam


heheh dah ada sesunggut ..


tadaaa dah siap dah butterfly tu.. comel tak? agak2 mahal tak buat face painting ni..
sebab emily makin suka, demand nak buat lagi la pulak.. mana nak cari ek

2 comments:

Emy Omar said...

Cute je butterfly kat tangan Emily tu. Saya pernah jumpe stall untuk face painting ni kak..price bergantung pada design nya..

Dalila Hamid said...

cute! sukenya dia.....