Tuesday, January 7, 2014

Jinak2 memakai Shawl & Halfmoon

Salam Bismillah
Mama Farhan & Emily

Start dari last year aku dah berjinak2 memakai shawl dan shalfmoon.. rasa mcm ok la pulak.. tp ms zaman aku gemss dulu, mmg jangan harap la aku pakai.. rasa muka bulat cam pinggan pyrex. hahaha.. aku pun dah malas pakai fareeda.. tak tau la nak cakap kenapa.. mmg dah lama tak beli fareeda juga.. dah tak amik tau perkembangan langsung pasal fareeda.. pakai shawl ni pun, sebab nak try ajer memula.. tp baru2 ni aku tengok Emma Maembong dalam "Projek Memikat Suami" alahai suweetnya dia pakai shawl.. rasa mcm nak cubit2 je pipi dia .. (dah tentu la dia mmg lawa, pakai apa pun lawa kan?).. hehehehe

Oklah aku just nak share few gambar aku pakai shawl.. jangan gelak tau!

agak bulat gak la muka aku

ni halfmoon fesyen main taram jek namanya

inner neck dengan shawl.. cam pelikkan muka aku.. belasah jelah

suka pakai shawl ni.. murah jek pun
 
yang ni shawl jenis cotton strechable

halfmoon by sugarscarft

ni shawl paling jauh aku beli.. kat Bursa, Turkey.. 5 Lira...

 korang rasa sesuai ke aku pakai shawl.. atau nampak lg tua. hehehe

7 comments:

shidah said...

comel2 kak......

.:fyzz:. said...

suka akak pakai tudung fareeda lagi.tp shawl pun ok..nice..:)

Zana Nordin said...

cantik ler kak mimi
nampak muda remaja

Pstt :
zana pun dah lama tak terbeliii FNJ kak....syok ngan bawal RM5, shawl...rasa cam nak let go jer FNJ yang ada tu..

-Sharleenz- said...

comel... pakai shawl ni nmpk keremajaan gitu haaa :-))

Cik Nurul Pinky said...

COMEL JE NAMPAK MUDA LAH KAK

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

cun ape kak mimi...
saya mmg suke shawl,
senang nk simpan
pakai lipat- lipat aje

lieyalatif said...

sesuaiiiii bangat kak oiiii!! muke aka panjang so mmg cantik pakai....lieya pun dah lame tak beli fareeda...pakai mane yg ade jek, tu pun ade dah let go ngan kawan2...sbb sian tgk berabuk tak berpakai....