Wednesday, January 8, 2014

Wah rupanya dah ada la... Samsung Galaxy Note 3 Pink...

Salam Bismillah
Mama Farhan & Emily

Baru jek beberapa hari yg lalu aku berhajat nak beli Samsung Galaxy Note 3 Pink kan.. tp masa tu tak tau la kat Malaysia ni ada ke tak.. sekali tu Note 3 Pink dah ada u'olls.. hahah suka mak tau.. aku ni kan peminat groupun/mydeal/streetdeal tegar.. ada2 jek nak membeli.. so ms gatal2 tangan bukak groupun aku terjumpa ni.. wah kembang kempis hidung aku.. mcm hajat yang satu ni hampir2 tercapai jek.. dahla tu jimat RM 300 dari harga sebenarkan... bonus 2hb haritu pun dah dapat. sib baik belum berusik lagi... ada can la nak sambar ni.. tak pun kenen2 cik abang belikan untuk present this year.. tak pun (berapa banyak "tak pun" ni) aku belikan dia, dia belikan aku.. kira tukar2 hadiahlah. besday dia pun minggu depan je. kalau aku belikan dia Note 3 Putih pun ok gak kan.. kira aci tak tukar2 hadiah. hehehe.. jom tengok promo gropun ni..

nampak tu dah 42 orang beli


Yang paling best kan kaler merah pun dah ada tau.. kalau kita tengok website masa awal2 keluaran Samsung Galaxy Note 3 ni mmg tak de kaler merah... sapa peminat merah boleh la beli.. orang kata merah ni kan ong... dah nak raya cina ni.. mesti cantik bergaya pakai merah jugak kan..

Kalau nak tau details lebih lanjut, korang boleh masuk groupun tau..

6 comments:

NM03 said...

nak merah nak merah nak merah!!!!!

tapi takde duit nak beli, acampaner??? hahahaha

wuhuuu.... murah tu harga groupon

NinaAz said...

Cantikkknyaaa pinkkk. Jom tukar ngn note 2 sy kakkk. Hihihi

-Sharleenz- said...

wahhhh tgk yg merah tu terus teruja... hihihi.... jommsss rembat! tapi tapi tapi dah sengkek ni.. kite takde bonus... huahuahuaaaa....

shidah said...

wah..salah satu wishlist dah blh tercapai tue kak

Zana Nordin said...

cepat sambar kak...
mata zana dok terpikat ngan kaler merah kak...cun nyer lahhh

attyfir said...

alor..murah.. kty baru je beli note 2 ..sbb nak beli note 3 x mampu..huhuhuhu..