Tuesday, May 20, 2014

Groupon : Instax Mini 7s Fujifilm

Salam Bismillah
Mama Farhan & Emily

Yeh.. barang dah sampai.. aku dari dulu ada la minat juga nak beli kamera palaroid ni... tp selalu berbelah bahagi.. pastu last month groupon ada buat offer RM185 untuk kamera ni.. selalu aku tengok kat kedai harga dia RM250++ .. gila la murah kan.. tp yg dia offer kaler putih sahaja.. maybe sebab tu murah kot.. biasanya kalau kaler yang lain2 mahal sikit, tapi  x kisah lah kaler putih pun, janji murah. kikiki






mesti emily suka sebab film dia Hello Kitty

untuk film dia ada extra charge RM30..  so total cost RM215
actually aku plan nak bg kat emily untuk besday dia nanti.. ni beli awal2.. tapi rasanya tak tunggu besday dia kot.. boleh pakai masa raya nanti.. hehehe

2 comments:

Sharniza Shari said...

iza ada satu kamera ni kak......dapat hadiah masa join contest apa ntah...lupa dah. dapat lama dah masa tahun 2012 kot.... Tapi sampai skrg x guna2 kamera nie....hihi

Hirda Ibrahim said...

cuns2.....
hello kitty design kan?