Wednesday, November 12, 2014

Apam Mini Polkadot

Salam Bismillah
Mama Farhan & Emily

Ok harini saje nak citer masa harijadi farhan dan emily yang lalu, aku ada buat majlis kecil-kecilan.. masa tu terfikir apa nak buat untuk bg goodies.. so akhirnya teringat kat sorang member FB buat apam mini ni.. nama fb dia Apam Polkadot Nomie .. so aku pun orderlah dengan dia .. jom tengok.. aku order dengan dia 3 corak.. tp Nomie ni boleh buat macam2 corak yg lain. antaranya ladybird, angrybird, pastu mcm2 lagi la.. boleh letak filing kalau suka.. ada macam2 filing juga.. boleh la korang search FB dia ye.. act ramai je yg buat apam polkadot mini ni.. tp yg aku suka dengan dia, dia buat sangat kemas .. dot2 dia pun cantik elok je.. sama coraknya.. warna2 dia pun cantik dan menyelerakan..

menarikkan kaler dia

comelkan?

Aku pick up apam ni masa rehat tengahari hari jumaat.. waktu rehat pun panjang.. so masa rehat tu sempat je aku pack kan apam2 ni..




apam ninja turtle pun ada.. heheh cute kan?

Insyallah esok aku letak gambar serba sikit sekitar majlis harijadi anak2 aku.. simple2 je

2 comments:

~aSHa~ said...

kemas nye dia buat...

normi apampolkadot said...

Tq kak mimie...terharu sgt....