Thursday, November 13, 2014

Majlis Harijadi Farhan dan Emily serba sederhana

Salam Bismillah
Mama Farhan & Emily

Ok harini aku citer sikit mengenai majlis harijadi anak2 aku.. last year tak buat.. pastu aku ckp dengan suami, dah lama kita tak buat makan2 dan jamu orang makan kan.. so tahun ni kita buatlah.. kasi anak2 happy.. aku tak jemput ramai orang.. pada sapa2 yang aku tak jemput aku minta maaf.. kadang2 banyak nak fikir... nak ingat..

Untuk kek, aku tempah dengan kawan kenalan masa zaman fotopages.. dia mmg kreatif dengan buat kek2 budak2 ni.. aku pernah pi majlis harijadi anak dia baru2 ni.. yang tema poney haritu.. ingat tak ENTRY NI? kek anak dia pun meletopkan? memula pening gak nak fikir kek apa nak buat untuk budak2 ni.. last2 terfikirkan kek ninja turtle sebab farhan suka dengan ninja turle.. untuk emily plak aku tanya dia nak buat kek apa.. hello kitty ke.. tp dia nak kek My Little Petshop



 

Antara lain food yg aku letak kat meja candy buffet

kek coklat yang sedap ni aku order dengan ofismate aku.. kek ni cantik.. tp aku silap bawak, terhuyung hayang, dah senget benget kek ni..

cheesecake ni plak dr kawan zaman UiTM, Ratna Murniwati.. boleh tengok instragram dia MANISNO.7 ... serius cheesecake dia mmg sedap, rasa tak cukup jek  haritu

candy buffet pun simple2 ajer.. buat apa yang ada je.. coklat fountain pun adik ipar punya.. dia yang sediakan

anggur dan strawberry

marshmellow untuk celup coklat








goodies bag

 







 

 




opismate aku

  
dengan ex UiTM
 
dengan ex fotopages.. yang baju pink kanan tu yang buat kek tu

 
 

Terima kasih pada yang sudi datang, bg hadiah, bg duit.. harap2 puashati dan jangan serik datang ke rumah lagi.

4 comments:

lieyalatif said...

meriah sgt2!! walo pun akak kate simple tapi pada lieya mmg meriah...akak pun antara yg lieya kenal pandai dan kreatif dlm bab2 buat party nieh.....

besar dah a'am ngan emily kan kak...dulu kite kenal mase baby2 lagi.... tgk pic akak ngan hirda n kak ya tu terbayang kisah2 zaman fotopages dulu....

Aida78 said...

salam bestnya...meriah sangat anak2 mesti suka ni kan....warna ceria2 sangat kreatif mamanya...

Chekgu Azrine said...

Wow..meriah sgt..murah rezeki akk jamu org camni..
Happy birthday utk anak sis..
Semoga panjang umur.murah rezki

FadlinaMokhtar said...

Wah macam ni pun dah meriah.happy besday buat farhan & emily.semoga menjadi anak soleh & solehah .
FAD