Friday, November 7, 2014

Photoshoot Raya 2014

Salam Bismillah
Mama Farhan & Emily

Salam Jumaat yang mulia... amboi cik puan mimi, raya dah abis ler.. baru harini hegeh2 nak masukkan photoshoot raya.. dah basi ler orang kata. hahaha tak pelah.. baru semangat nak letak gambar harini.. apa nak buatkan.. nasib tak letak gambar2 ni tahun depan.. lagi haru biru. hahaha...  tak kisahlah apa orang nak kata.. oklah nak cakap banyak pun bukan orang nak baca.. tengok gambar ajelah..

Gambar dan hasil tak berapa memberansangkan sebab mereka tak edit gambar2 ni (nak edit kene charge pula).. kalini kami try amik photographer yg buat promotion kat FB.. kalau tengok promotionnya mmg nampak best dan gempak .. tp rupanya mcm indah khabar dari rupa ... dia bg jurufoto amatur.. kalau yg professional ada charge lain.. sedangkan org lain buat promotion mmg selalunya dpt jurufoto yg professional... ok mmg sekali jek lah .. tahun2 akan datang nak try yg lain pula..




 


 

 
 

 






 


 

 







 




2 comments:

Abang Bear said...

fotoshoot keluarga yer... bestnya keluarga sporting... kalau keluarga ai.. kena jerit2 baru menjadi... suruh diri tegak pun macam kena tiup angin memasing.. suruh ditiup angin pulak pandai semua diri tegak... fenin

~aSHa~ said...

seronok tgk family kak miimi