Monday, June 21, 2010

Toy Story 3 ...

Salam Bismillah
Mama Farhan& Emily

Ramai kanak2 memang ternanti2 citer TS3 ni kan, anak2 aku pun camtu gak.. hari2 dok tanya bila nak  tengok Buzz, Woody dan Jessie.. kebetulan papa farhan ada belikan magazine Toy Story Issue 2 keluaran baru2 ni, dalam tu ada contest dan kalau menang boleh dapat free 2 tiket menonton TS3.. so aku pun tanpa melengah2kan masa, terus jer join contest bg pihak farhan la kan... ingat nak join gak contest anjuran nuffnang, tp bila tengok tarikh yang nuffnang beritau pada 14 Jun (Isnin) so aku tak jadi plak nak join, malas nak cuti.. so hari2 dok wish kalau la menang kan contest magazine toy story tu kan best.... dan alhamdulillah memang rezeki farhan, petang khamis Viola call aku beritau farhan menang contest tersebut..  dan bukan aku ajer yang menang, tp HIRDA dan SHAM pun menang gak.. tp sham tak pergi ikut kami, dia ke OU.



Oleh sebab dah menang tiket free ni sama dengan Hirda, so apalagi memang kami dah janji la nak gi menonton sama2. tak sangka, macam janji2 jer pulak hardy pun pakai baju Buzz lebih kurang dengan Farhan dan Emily.. sehati sejiwa kan?



tengah collect spek 3D



Cik Puan Hirda 

lepas abis nonton


kasi dorang can main kejap sebelum kami balik



mak gebu bersama si Lotso Hugging Bear

sebelum keluar, farhan request nak makan aiskrim BR




Balik tu kami singgah sini.. nak beli kain buat baju raya...

ok itu ajer..

21 comments:

☆ lieya latif ☆ said...

wah bertuah akak...menang yeak...mmg murah rezeki akak.....sonok tgk budak2 ni hepi .....kamcing jek tgk...masing2 dok berangkut mainan hah...comel jek ...cam adik beradik pun yeak heheeheheh....

eh akak ahad tu ade kat sunway...same ar ngan lieya....heheheeh...kalo tau leh dating2 jap....

ratna said...

kak mimi ni mmg bertuah la. ratna ni dah cuba memacam giveaway & contest. tp tak menang pun..last2 malas dah nak join. hik hik..

Hirda Ibrahim said...

cute aku nengok pic ber 3 tu.. cam berjanji kan?
semua baju sepesen + toys lain2...

tu dia, aku dh mcm org pregnant.

Hirda Ibrahim said...

cute aku nengok pic ber 3 tu.. cam berjanji kan?
semua baju sepesen + toys lain2...

tu dia, aku dh mcm org pregnant.

~~ciklinn~~ said...

bestt nyerrr..... comel2 budak 3 tu ha.... sampai besar rapat ni nanti...

abg n anak2 cite ni best huhhuhuh.. dorang tgok 3 banak jerk.. lin duk umah huhuhuhuhu

♥Azie♥ said...

bestnyer dapat tiket free..mmg betul cakap lieya murah rezeki akak.

♥♥♥ سواي @ ماما ايمان شاهيراه ♥♥♥ said...

syoknyaaaaaaaaa............ mesti sonok budak2 tu kan... hehehe

~aSHa~ said...

wah untungnye farhan dpt tiket free..dgn kawan baik lagi pg menonton

Cikidong said...

toy story 3 n mmg best.. meleleh air mata gelak

emy/mamasuri said...

ala bestny dpt tiket free..
tengok bebudak lagi happy..
baju pun sume toy story dah..comel2...

emy/mamasuri said...

ala bestny dpt tiket free..
tengok bebudak lagi happy..
baju pun sume toy story dah..comel2...

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

amboi...menang lagi...seronok ler bebudak tu dpt tengok toy story 3D lagi tu.....sure diaorg happy & enjoyed giler kan....nak2 ada si hardy boy tu....ada geng ler depa kak..

menan tu dpt ke kena beli kak? best arrrr cute2 plak tu

atty's said...

beshnya mimi menang..dpt tgk citer toy free..
bila ar nak bawak fir g tgk gak nie .

Emy Omar said...

Murah rezeki kak mimi..bertuah nye..kita pun plan nak bawak Ez pegi tgk TS3..best tak citenya kak?compared to TS1&2?

yong ibu chem said...

syoknye, menang. leh free2. hehehe.

kami tak gi tgk lg TS3 ni..

Nur a.k.a admansyah said...

Cik Puan, sy rase.. kome nie bkn takat murah rezeki, tapi luck jugak taw! Byk jugak yg dah menang kan.. biler msk pertandingan. Ishh.. ibu 3A nie slalu gak msk pertandingan tp... jarang mng sorrrb!

Mcm best jer TS3 tur... 3A nk tgk Karate Kid pun x lps ms cuti sek hr tur...(ibu depa malas nk layannn hehehe)

Sham Ummi Echa said...

pomssss, rugi aku x dpt join korang kan.. x sangka menang lak contest tu. aku masa bli ticket online tu dah x igt dah psl join contest tu.. xpe la xdak rezki kita nk tgk movie sama.. mebi nx time la plak

wahhh comelnya bdk2 nih.. siap pakai baju TS3 tu.. sama la cam echa, dia pon pakai baju TS3.. kalo aku dpt joint korang ari tu kan bes kan.. ada la geng echa

*∽ IZAN ∽* said...

seiusss besttt gilerrr tengok korangg..!! Memang murah rezeki betull! tumpang sonott..! macam tetau je dapat pulak geng nak pergi hik hik.

Tapi citer TS3 memang best gillerr kan..! aku leh mengalir air mata masa diaorang dah nak masuk ketuhar bakar sampah tuh.. uhukk!! gelak2 gakk.. bergenang gak air mata huhuhu

nurul said...

kalau ada anak memang best join contest tu hehehe..wah bukan main happy lagi farhan dan emily..dah lama nurul tak jenguk blog akak..sekarang ni buzy sikitlah..

Mimi said...

Alhamdulillah rezeki anak2...aku hari tu pun konon nak hantar kt Viola tp terlewat sehari; melepass
p/s - patung2 tu beli kt Tesco ye? hari tu tgk ada byk kt Tesco Mutiara D'sara..tp x beli pun (menyesal) coz after 1 week pergi situ dah habisss..frustt

nieda said...

bestnya akak dpt tiket free...jeles ni..hehe.
BR yg sedap