Friday, October 22, 2010

My Family Outdoor Raya Portraiture 2010 - Part 1

Salam Bismillah
Mama Farhan & Emily

Lama aku tak update kat blog.. ada sapa2 yang tunggu2 entry dari aku? heheheh tentu tak de.. sapa lah aku kan.. tak pe2.. aku tak kisah pun... aku sekarang ni agak bz (mcm la orang lain tak bz yer dok?).. boss aku dah naik pangkat, so otomatik aku jd super duper bz la kan.. mmg tak sempat nak menyelit masuk internet kalau kat opis.. kalau ada pun, curi2 masa la sikit.. so selepas2 ni mmg update blog dari rumah jer malam2.. kat opis jangan mimpi la yer.. setiap kali entry aku suka set untuk autopublished jam 8 pagi..

Ok sebenarnya gambar ni khas untuk hari raya haritu.. tp oleh sebab tak de masa nak buat, baru ni la aku berkesempatan nak publish kat blog.. sapa2 dah tengok gambar-gambar ni kat FB, tak yah tengok lagi laaa.. kang muak / jelik pulak.. ni sajer nak bg tengok pada sapa2 yang tak de FB aku..

Gambar2 photoshoot ni dibuat pada 25 September 2010 haritu.. buat di Masjid dan sekitar KLCC.. tahun lepas aku pun ada gak buat photoshoot gak di Taman Botani Putrajaya.. ingat tak PHOTOSHOOT 2009 ni???

Gambar kat bawah ni adalah candid.. bukan lakonan semula yer.. masa ni sampai2 jer kat situ, my hubby tak sempat pakai samping lagi.. so as isteri mithali kena la tolong kan... tak sangka babak2 ini pun di snap candid oleh si jurufoto. hehehe


butang baju aku mana pah???? heheheh


my son ... dia ni lebih senang berposing dari adik dia yang ligat cam gasing tu..


sungguh segak bergaya


Cik Puan Mimi & Emily Sorfina


Cik Puan Mimi & Farhan Naufal



hahaha farhan buat muka lawak


jom mama jom..





gambar 3 keping di bawah ni bersama suami tersayang adalah gambar yang paling aku sayang..


teman hidup yang paling memahami aku


insan yang aku sayang sampai mati..


gambar berlatarbelakangkan KLCC.. cantikan view ni




adegan salam menyalam.


Farhan salam cium tangan papa


Emily salam cium tangan papa


Farhan salam cium tangan mama


Emily salam cium tangan mama

13 comments:

♥♥♥ سواي @ ماما ايمان شاهيراه ♥♥♥ said...

kak....cantiknya gambar2 akak ni.. mmg puas hati lah....

eima said...

cantek ...
tak penah nk terpk nk wat photoshoot la.... nanti nk tiru lah ..

Syasmeen said...

cantiknya..gmbr2 yg mimi amik tuh ntah bila lah we all leh amik gmbr camni...

..nOj.. said...

sian emily berpeluh2 panas ek.

cantek gambar yg background klcc tu kak

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

saya saya say
(sambil angkat tangan tp kepala pandang kiri kanan takut org lain nampak)

uish..tertunggu2 entry ko kak..

cun sumer gambar
every year sure ko buat photoshoot kan kak
bestttt arrrr

LyNn HaMzAh said...

lamanya kak mimi tak update...rindu sungguh la...gambar2 semuanya cantik belaka...suka tengok...

Jasfyra said...

akak bz rupanya..patutla senyap je kt fb ngan blog..windu ar

super natural..suma gamabr cantik2

atty's said...

kty ada gak masuk blog mimi..tp mimi tak hapdet..

cantik2 gambar photoshoot nie..semuanya cantik & ensem.

mama qistina said...

cantik betul gambar tu ye...terang ..suka tengok..

♥Azie♥ said...

CANTIKNYER,,,,

Hirda Ibrahim said...

serious cantikkkkk.....

*∽ IZAN ∽* said...

wahh..!! cantekk cantekk cantekk!! suka suka sukaaaaaaaaaaa..!! suka gambar yg background menara KLCC tuhh!!

.:fyzz:. said...

kak mimi..msti akak wat album kan foto2 nih..tak pun wat frame besar2 kt umah..msti cantek..tui2 background klcc tuh nmpak cantek sngt..