Sunday, October 10, 2010

Selamat Hari Jadi Sayang..

Salam Bismillah
Mama Farhan & Emily

10.10.10 tarikh yang paling ditunggu2 oleh sesetengah orang.. apasal?? sebab tarikh tu amat cantik sekali kan. masa aku bersalinkan emily 10.10.2006 dulu, aku tak terpikir pun pasal date 10.10.10.. la ni bila orang sebut2 baru aku perasan, hehehehe. apa pun tarikh ni mmg tarikh istimewa milik Nazathul Emily Sorfina kerana dia genap berumur 4 tahun.. Alhamdulillah makin cerdik, makin keletah, makin banyak ragam, makin kuat minum susu, makin pandai bergaya.. alahai anak mama sorang tu.. tahun depan insyallah akan ke Q-dees macam abang dia gak.

Untuk mu adik....

SELAMAT HARI LAHIR SAYANG,
SEMOGA ADIK AKAN MENJADI ANAK KEBANGGAAN MAMA DAN PAPA

 10.10.2006 - Nuzul Quran  (baru lahir)


10.10.2007 - (1 tahun)


10.10.2008 - (2 tahun)


10.10.2009 - (3 tahun)


 10.10.2010 - (4 tahun)


20 comments:

.:fyzz:. said...

Si manis emily kebanggaan mama n papa...moga emily terus menjadi anak yg terbaik..Happy besday emily..suka tgk foto masa emily baby2..nih wat kat pijot kobar2 nak dptkan baby tk lama lagi..:)

*∽ IZAN ∽* said...

Happy bufday Emily.!!! wahhhhh bufday jatuh tarikh cantik tahun nih..! moge terus ceria dan comelll selalu! tapi gambar no 4 tuh memang terserlah macam dah anak dara jek..! hik hik hikk!!

~aSHa~ said...

hepi besday emily,...semakin cantik anak dara ni...semoga sihat2 selalu...

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

happy bithday dear emily
moga menjadi anak yang sentiasa membahagiakan dan membaggakan kedua ibu dan bapa...

geram nengok gambar emily masa baby kak...pipi melayut2

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

epi besday dear!!
cute la emily ni,
tarikh pn chantek.. 101010..;-)

Emy Omar said...

Happy Birthday Emily..semoga Emily akan menjadi anak yang solehah..aunty doakan Emily berjaya selalu hendaknya..
Kak Mimi..chubby juge dia masa baby ye..yang last tu nampak dah dia macam dah mature kak..sweet je

LyNn HaMzAh said...

happy birthday darling emily...moga menjadi anak yang solehah dan baik...jangan nakal2 dan sentiasa jadi anak yang baik for your parents...

..nOj.. said...

cantek nye emily 4tahun. hehe. slamat hari jadi emily. moga jadik anak yg berguna ye.

nieda said...

happy birthday emily...semoga jd anak yg solehah

Jasfyra said...

si comel emily...selamat hari jadi emily.semoga menjadi anak yg bijak dan berbakti kepada org tua

LiErOSe~QiEmi said...

cantiknye emily.. gambar 4 tahun tu terserlah bona ayunye tau.. dgn bunga kat kepala.. adeh.. geram nengok..
~happy belated birthday emily~

Sham Ummi Echa said...

hepi 4th bithday emily. semoga jd anak yg solehah dan brbakti pada mama&papa

geramnyer tgk emily masa bru lahir tu.. tembam dowh pipi dia.. rasa nk gigit je

yg pic latest tu plak.. dah semakin ayu anak dara ko.. ni dah leh tambah lg sorang ni.. keekeke

♥♥♥ سواي @ ماما ايمان شاهيراه ♥♥♥ said...

selamat hari lahir emily :) makin ayu wajah ngan kebaya dia :)

♥Azie♥ said...

selamat hari jadi emily...makin tomei..ikut muka papa nie,

HS said...

Salam.
Happy Birthday to Emily..ye la, pandai bergaya:)

Nur a.k.a admansyah said...

Hepi belated sayang Emily... Sorry, auntie ni selalu tertinggal tren! hehehe...

Mmg cantik date tu.. tp auntie + 3A tak gi manaX2 pun + nothing special for us! tak celebrate apepe-lahhh...

liwaniel said...

happy birthday emily..makin comel emily ni

adda said...

alolo manisnye emily.. hepi belated besday ye semoga panjang umo dan dimurahkan rezki. dh boleh ada adik nih hehe

eynda said...

Happy belated birthday to Emily...nampak ayu je gambar last tu :-)

Hirda Ibrahim said...

hepi bday menantu...
aku suka pic baru lahir tu. pipi labuh + gebu. 4 yrs after that dh mcm anak dara dah..... cepat je masa berlalu kan?