Tuesday, October 26, 2010

Simple celebration for my kids..

Salam Bismillah
Mama Farhan & Emily

Ahad lepas aku telah mengadakan majlis secara kecil-kecilan untuk farhan dan emily. Yer tahun ni tak celebrate kat luar or panggil ramai tetamu atas sebab yang tak dapat dielakkan.. jd kami suami isteri sepakat untuk menjemput rakan2 terdekat.. insyallah ada rezeki tahun depan kami akan jemput kawan2 yang lain pula...  harap kawan2 tidak berkecil hati ..

Gambar pun tak banyak sebab aku bz layan tetamu. tak sempat nak snap2 gambar.. yang ada ni pun tak berapa.. kalau nak tengok gambar2 lain, insyallah kalau kawan2 aku dah update, boleh la singgah di blog Lieya, Hirda dan Sham

Menu kali ni pun simple jer.. Nasi ayam dan mee hoon goreng.. yang lain2 tu macam puding triffle dan kek batik serta buah tembikai..





kuih muih pun ada lagi. heheh




mija, farhan, emily dan mia



emily hardy dan farhan


kek cheese choc from SR.. gambar TS3


dah ready dah..





lepas makan, aku keluarkan stok mainan TS3.. beramai2 la serbu main sesama




muka budak happy dapat bukak hadiah.. thanks kawan2 for lovely presents


antara hadiah yang dibuka.. hadiah dari sham .. thanks dear

tersenyum simpul farhan dapat present dari Lieya.. thanks dear ..


thanks jugak present from hirda (POLLY POCKET & SUPERMAN FRIENDS, raihan (set GOLF & DORA) dan zura (baju dan seluar SEED/PADINI) .. sori tak sempat snap gambar present lain2 sebab dah kepenatan..

14 comments:

☆ lieya latif ☆ said...

best2....sgt best...mknn very the sodap gitu heheeheheh.....meriah dpt borak2...mcm dah lame gile tka jumpe jek hahahahaah....

sonok tgk anak2 akak meriah bukak2 adiah.....senyum simpul semua he he he

thanks kak mimi atas jemputan...semoga dimurahkan rezeki tuan rumah....amin...

~aSHa~ said...

hepi besday anak2 berdua

Hirda Ibrahim said...

food marbeles....
kenyanggg kami. alhamdulillah siap tapau lagi nih.. keh keh...

thanks tuan umah coz menjemput.

& thanks a'am & emily coz bg kengkawan main menan sama2... hehehehe

rasp said...

simple but nice celebration...
yg penting kids enjoy,
parents pun enjoy :)

Sham Ummi Echa said...

tq for having us. mknan sgt lazat. mmg sonok sgt hari tu sbb dpt jumpa dan sembang lama dan dpt makan smpai sendat giler perut..hahaha. tp sbb siap tapau bihun goreng lg. tq sbb bg anak2 kitorang main menan a'am dan emily.. ehh aku ni dah mcm bg speech menang award plk

Nur a.k.a admansyah said...

Takpe Mimi.. i faham. Tapi, kalo dh pindah umah baru nanti.. HARUS jemput kami nie! hehehehe... (masih wat muke tak malu.. ahaks!)

Hepi belated besday 2 both of yr kids!

Cik Nurul said...

salam kak..happy besday untuk emily dan farhan..akak nak tanya mcm aner nak wat triffle tu?? dah lama nurul mengidam nak makan tu hahahahaha

atty's said...

happy belated birthday for farhan & emily ..semoga menjadi anak yg baik..dan berjaya ye..amin

.:fyzz:. said...

simple tp meriah la ..happy besday utk farhan..n emily
wah..teruja tgk barbie yg emily dpt tuh..

aiDieNa said...

Happy Belated Birthday to Farhan & Emily.. membesarlah bagai johan!.. ;)

Sonok celebrate birthday anak² kan K. Mimi..

Emy Omar said...

Wah..banyak hadiah budak2 tu dapat kak..Happy Birthday buat Farhan & Happy Birthday again untuk Emily

Jasfyra said...

simple tp mmg nampak meriah sesangat kak..happy birthday sekali lg tok farhan dan emily

*∽ IZAN ∽* said...

wah wah wahh..!! happy bufday to both kiddiesss...!!! happy je muka sorang-sorangg..! menu nampak sedapp tuuuuuuUuu..!!!! nyumm nyummm...!!!

Seronoknyaa budak2 dapat TS3 cake ngan presentt..!! memang heavennn laaaaa!

♥Azie♥ said...

happy birthday..emily & farhan