Thursday, October 28, 2010

Siapa suka beli barang branded?? ORI you..

Salam Bismillah
Mama Farhan & Emily

Harini tak de apa nak citer.. asyik citer pasal makan la, jalan2 la, anak la, barang shopping la, mesti ada yang boring kan ... so kalini aku nak share satu email untuk orang kaya2 dan suka barang branded.... tp ada ke berani nak beli ini barang??? BVLGARI wooo jangan main2 . tulen bang..

heheheh ok jangan le lengah2kan masa Cik Puan Mimi.. ramai tak sabar nak tau barang apa ni... ok meh kita tengok barang branded ni.. AWAS! ni untuk orang terlebih duit .. jom tengok

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.






Ada sapa2 berani beli???  aku harap jangan ada isu pulak aku letak gambar ni.. .. sebenarnya aku terima gambar ni dari email jer..  mesti mahal giler kan kain kafan ni.. katanya kain kafan BVLGARI ni yang asli tau... hanya dijual untuk orang2 kaya di Arab Saudi.. kalau orang kampung macam aku ni, mana ler mampu..

p/s: seram lak nak letak gambar beso2..

14 comments:

ciK mOt (",) said...

perghh...kain kapan pun berjenama...
sok2 kat sana, tak pandang seme ni...
yang dpandang hanyalah amalan di dunia...

..nOj.. said...

fuhhh alerrr. kejap je reput dlm tanah kain ni nanti. ceh betul. mcm2 hal

Jasfyra said...

hadoi...mcm2 hal kan kak..akekekeke
ni mmg hidup mati branded ni

emy/mamasuri said...

sampai ke kubur nak bawak brand yek..sabor je lah..

rasp said...

masyaAllah....kain kapan pun mau branded gak ke...hahahahaha lawak tul pe'el manusia nie kan sis isk isk isk...

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

aduh kak
mmg tak mampu kak kalau macam nie..

.:fyzz:. said...

ori gitu..tp tuh la..ngeri gak tgk..tui kata nojah..lama2 reput gak lam tanah..yg penting..bak kata izan..amalan di dunia..keberkatan di alam barkhah..wallahualam..
jenama tak hengat tuh..

♥♥♥ سواي @ ماما ايمان شاهيراه ♥♥♥ said...

mak aii...bape la rega kain kapan ni kan....

♥♥♥ سواي @ ماما ايمان شاهيراه ♥♥♥ said...

mak aii...bape la rega kain kapan ni kan....

umilia said...

ish..meremang bulu roma seh..

Emy Omar said...

Kak..puas kita telek apa benda la tadi tu rupanya kain kafan..kain kafan pun ada brand rupanye ye..

nieda said...

hidup mati nak branded kot sape yg sanggup beli..seram plak

eynda said...

Iskkk...bukak tengah2 malam ni seram bulu roma ku hehe...

Aimi said...

issshhhhh....seramnya tgk.... hehehehe...ala mimi, pakai branded2 pun kalau amal kurang, tak tentu masuk syurga kan...so pakai ajela kain kapan biasa...