Monday, October 25, 2010

My Family Outdoor Raya Portraiture 2010 - Part 2

Salam Bismillah
Mama Farhan & Emily

Harini kita sambung sikit lagi gambar2 masa buat outdoor photoshoot.. lepas kami seme dah bergambar bagai satu family, so this time, sajer kasi anak2 pulak beraksi.. tukar baju pun kat situ gak..






ni dia Emily The Red Kebaya


ingat tak aku belikan dia kebaya masa bulan puasa haritu?





























abis suda.... hehehe ..

11 comments:

ciK mOt (",) said...

gadis cilik
sangat cumel emily berkebaya...hehehe

Jasfyra said...

gambar cantik sgt!!!

☆ lieya latif ☆ said...

anak2 akak comel...sgt fotogernik dlm gambar.....boleh jadi model majalah tau kak...

LyNn HaMzAh said...

memang cantik2 la gambarnya...dah tu anak2 kak mimi pun pandai bergaya...suka sangat tgk aksi diorang...

nieda said...

superb gambar..comel anak2 akak. cantik tul emly pkai kebaya

Nur a.k.a admansyah said...

puas tgk pics kt sini even dh tgk kt FB. Mimi, nak puji sikit nie... anakX2 awak sporting bagai... kalu 3A (esp 2A heroes tur!) jgn harap-lah!

Nie sy tgh plan gaks (sempena our 10th ann next year)... nak amik pics camni tapi cik abe tak yakin dgn bdkX2! rase-nye... kena pi studio ajer! huhu..

Nka wish... Happy Belated utk Farhan & Emily. Thn depan dah std 1 kan? camaner? dh register sek?

♥Azie♥ said...

cun habis gambar2 nie...mmg cantik akak..

*∽ IZAN ∽* said...

ayunya Emily....!!!!!!!!!!!!!!
ceria betul budak2 dalam gambar-gambar nih.. . jauhh tu photoshoot sampai KLCC..!! cayala korangg!

~aSHa~ said...

wah pandainye emily berposing....suka tgk...nice piccas

rasp said...

suka tgk emily berbaju kebaya, ayu!
emily nie mmg pandai bergaya la sis...
ikut pe'el sapa tu...

.:fyzz:. said...

emily sngt pandai bergaya..tambah2 ngan kebaya splendour tuh..mengancam ...:)