Tuesday, December 21, 2010

❤ Impian Menjadi Kenyataan ❤

Salam Bismillah
Mama Farhan & Emily

Entry dah basi.. tp tak pe, mak update jugak ok... biasalahkan bulan 12 ni kan bulan orang kawin, so banyak ler jemputankan.. so antara jemputan yang kami pergi ialah jemputan anak mantan YDP MPS.. dah kata my hubby kerja situ, mesti lah dia nak pegi kan.. aku??? follow sajerk...

Ok meh tengok banner pengantin ajer la.. sebab aku tak pergi lama pun, tak sempat nak tunggu pengantin bersanding..  tema pengantin adalah PINK.. oo i likeeee..


yang ni haruslah muka mak dengan laki mak kan..


ni ler mantan YDP MPS Dato Burn..


pelamin yang super gorjes.. 


ni mak ler tengah nak bersantap.. mak dapat duduk meja VIP ok. hehehe .. korang perasan tak lagi? mak pakai tudung RCW Chiffon 2 Layer .. kalau tak tau apa tu RCW sila google. hehehehe


artis jemputan latif ibrahim ... orang lama, tp masih menghiburkan 


ni masa nak balik.. mak suruh laki mak snap, dia amik gambar mak kat celah2 bungga manggar la pulak..



Balik dari kenduri, mak ajak2 ayam laki mak gi beli coach.. wow tak sangka, pujukan demi pujukan, godaan demi godaan, akhirnya laki mak cair lalu belikan mak jugak coach.. terus zas zas dia bawak mak gi Pavillion. hehehe, tengkiu darling.. opss nampak tak ada 2 paper bag.. jom kita lihat apa yang mak berjaya  beli ..


Coach Kristin Op Art Hobo .. act mak nak kaler lain.. kaler yang mak suka adalah seperti di side bar sebelah, namun apakan daya, katanya kaler tu hanya di negara2 europe ajer yang ada, untuk negara asia, hanya ada beberapa kaler ajer yang ada.. so mak pun amik la kaler ni.. ala2 silver grey gitu .. cun sangat tau (iyer mak akui perasan sendiri)..



ok untuk dalam paperbag kecik tu pulak, mak telah berjaya membeli shades baru.. tak sangka nak beli ni sekali ... puncanya, bila mak dah beli handbag coach kristin tu, mak dapat voucher RM100.. so untuk tidak mensia2kan voucher tersebut, mak telah membeli shades in.. so dapat la jimat RM100 dari harga sebenar shades tu. hehhe


alhamdulillah, wishlist mak tahun ni tercapai jua... untuk wishlist tahun baru, akan mak fikirin kemudian. ngeh ngeh ngeh

21 comments:

A D I A said...

wow dapat bag coach! selamat melaram dgn bag baru ye :) kita beli coach online je, murah skit.

Mama AqiL said...

WOw...coach lagi..BestNYe kak Mimi..ai jeles ni tau...Hihihi.SPorting giler hubby akak yea..

☆ lieya latif ☆ said...

wah...kelasss akak...lepas ni kite boria yeak ...coach geng hihihihi....

cantik akak dress up kenduri kawin nie...pink jek.....sweet sgt kak...nampak lembut jek....comey!!

betul tu kak...pelamin mmg super gojes...cantek sgt.....kalo laa leh wat majlis kawin balik ...mmg pulun abis-abisan ...skrang ni punye design lawo2 woooo.....

nieda said...

cantik akak dgn baju pink..hehe

bestnya husband belanja coach. kiranya wishlist terakhir utk 2010 ye akak?

::Mamalyna:: said...

bibir mungil ai hanya mampu berkata 'cantiknyerrrr kak' dan 'comelnyerrrrr kak' ydp tue peluk tangan asben akak, ehhehe

Sham Ummi Echa said...

poms, suker tgk pic ko di celah2 bunga manggar itu. nmpk kurus dan sgt cun ok.

alhamdulillah kan, trcapai gak impian ko. mak pon tumpang hepi noks. pasni boria lah kita...hahaha

ZanaNordin said...

auwwww...mak teruja baca entry nie...ha ha ha ha..

wah...bekas boss abg din gambar siap selit2 tangan kat tangan abg din lagi.....manja gitew...hik hik hik

betul ler kak..gorjes seh pelamin nie.....nak2 buat kat dewan...mmg meletup arr kak.....ko pun datang ngan kaler tema gitewww

waahhh...nangess.....
nangesss sebab tak dpt beli beg coach cam ko.......hu hu hu......tp mmg cantikpun kak...

aiDieNa said...

Tertunai sudah hasrat die hati kan.. :)

rasp said...

sempat tunaikan wishlist jez before new year ya...bagus2...
cantik plak handbag tu...
i hanya mampu tengok & terliur je sis hehehehe...
hepi for you...

yong ibu chem said...

fuh! terketar tgn klu nak beli brg mahal2 ni kak. tak sanggupp. hehehe.

Hirda Ibrahim said...

finally dpt gak wishlish ko for this yr kan?

congrats babe.

iyer kooo... cantiknya la hai pelamin tu... terus teringin nk bersanding lagi. ha ha ha

baju ko tetap meletops....

pasti kuar boria le korang ek dgn kristin... :)

*∽ IZAN ∽* said...

sweet sangatttt baju Mimi gi weddding tuu.. kena baju & tudunggg...!

pandaiiii 'ayat' cik ABangg... dapat coach lagiii..! kena plak budak2 takde... dating 2 orang je korang yekkk.. he he he

♥♥♥ سواي @ ماما ايمان شاهيراه ♥♥♥ said...

lawa baju akak..sweet sgt mmg kena ngan k.mimi :)

atty's said...

wah..cantiknya baju mimi ..kty suka sgt..tudung pun cantik..

coach tu lagi lah besh..
kty pun alhamdulillah wishlist nak coach termakbul utk tahun nie.

LyNn HaMzAh said...

lynn pernah praktikal kat MPS dulu...waktu zaman dato' burn nie jadi YDP...sekarang nie masih rapat lagi dgn beberapa staff MPS...hubby kak mimi kerja sana yer...

Mimi said...

bestnyer seme wishlist for 2010 dapat...alhamdulillah rezeki...

aku pun nk puji baju ko...pink, i like..masuk sgt dgn shades baru tu :)

Ciklinn said...

mmg veri the gojes pelamin tu... sweet kaler dia.....

wahh best nyer mimpi jadi kenyataan.. caiyok2..

Iena@MaMaJannah&Rizqi, said...

wow..best dapat coach tu mimi..cantik lak tu..boleh matching ngan semua colour baju..

tu lar aku memang nak bagi Rizqi pi sekolah..tapi bulan Julai 2011..tup2 awal tahun dia dah nak pi sangat..hahaha..

Jannah tak leh cakap mandarin lagi..cikit2 leh lar...
teacher dia ckp maybe 5 yeras baru berlajar cakap betul2...

Emy Omar said...

Kak..cantik beg coach tu..best..best

Ummi Talhah said...

emmm...cantiknya rayban tu...besttt...best..baiknya somi akak ni

Nur a.k.a admansyah said...

ahaa... i dah pasan ms u gi Ariani hr tu! h/beg + shades `Coach' lagi! mmg gojesss u...

Mcm Lieya, i pun suke yr bj esp tang kain-nya! jenis aper tu cik puan? u beli siap ker???