Thursday, December 9, 2010

❤ Smart Reader ❤

Salam Bismillah
Mama Farhan & Emily

Isnin lepas kami bawak Emily gi sekolah baru dia. sebenarnya aku dah booking Smart Reader ni dari bulan lepas lagi.. bayar RM350 untuk booking.. jadi hari isnin kami bayar abis dan amik baju sekolah semua... dapat 2 pasang baju sekolah, sepasang kasut, 3 pasang stoking dan satu bag sekolah.. jangan tak tau, emily dah siap paw kami (kat The Mall semalam) beli botol air Barney, bekas makan Barney, kaler pensel Barney, dan crayon Barney.. excited sungguh

masa ni tengah testing baju.. Emily amik saiz M .. (guna kamera HP ajer)

 

ni try kasut plak, amik saiz 30 beso sikit boleh pakai lama


ni ler anak dara aku yang akan sekolah di Smart Reader Bandar Baru Selayang...
(masa aku snap ni blom test kasut lagi)



tahun depan belajar pepandai yek sayang...  mama amik kan awak extra Mandarin Class tau.. so nanti kalau awak leh catch up bahasa Mandarin, mama hantar awak gi Sekolah Cina ok sayang

19 comments:

♥♥♥ سواي @ ماما ايمان شاهيراه ♥♥♥ said...

ok mama! ( jawab utk emily ) hehe tomeinya uniform emily ...

*∽ IZAN ∽* said...

alahaiii.. comellnyerr....! siap buat peace lagi. dah nak di skool dahhh anak dara nihh hehe.
danish punya baju semua kitaorg tak ambik lagi.. open day sampai ahad ni jugakk huhu

*∽ IZAN ∽* said...

alahaiii.. comellnyerr....! siap buat peace lagi. dah nak di skool dahhh anak dara nihh hehe.
danish punya baju semua kitaorg tak ambik lagi.. open day sampai ahad ni jugakk huhu

Cik Nurul Pinky said...

alahaiii comelnya anak dara kak tu hehehe..betul kak biar dia menguasai bahasa mandarin senang nak cari kerja nanti..

Sham Ummi Echa said...

cntik uniform SR nih kan. emily pon makin cntik skang. trserlah keayuannya. heheh

sama2 la kita mnghantar anak ke skolah nnti. at least ko dah ada experience. aku ni pestime.

Jasfyra said...

mel sgt2 uniform smart reader ni.emily, belajar rajin2 cam abg a'am ye

Softtouch [Hanim] said...

cantiknya dia...rambut dia acik minat sgtlah...blaj arajin2 yer syg....

::Mamalyna:: said...

wah...semangat tue...

~aSHa~ said...

danish pun nak gi situ jugak ni....tapi sy tak sempat nak pg tadika tu lagi...jauh lak tu..jauh skit dari rumah...

kat sana sampai ptg ke? ke transit?
sini sampai tghari je..

Hirda Ibrahim said...

comeinya uniform...
aku suka uniform dia.

aku semlm dh register. baju x de lagi. tapi aku ckp siap2, tadika hardy nanti ala2 islamic skit. so baju tgn panjang & suar panjang okeh! aku yg rimas tgk...

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

belajar rajin2 ke emily

comel plak aku tengok uniform smart reader nie..siap kasut tu....

bagus kak..ko ambil kan emily class mandarin....senang nanti bila dah besar..coz' market kerja utk yg tahu bahasa mandarin nie luas...

LyNn HaMzAh said...

seronok tgk emily dah buat preparation utk sekolah next year...belajar rajin2 yer emily...

☆ lieya latif ☆ said...

WAH BAGUS2....education planning akak mmg bagus....mmg kepentingan jugak tu belajar mandarin....sonok emily lepas ni dpt frens baru kan kak....

tak sabar lak nak tgu konsert emily tahun depan...mesti lagi comel ...abg a'am pun leh kalah nanti heheeheheh

emy/mamasuri said...

akak..
tanyer skit leh?
brapa total utk registration?
n total utk monthly..
kadang2 tgk berbeza tempat2 ni...

Emy Omar said...

Ye..Emily akan ke sek next year..happy la dia kan kak..semoga Emily akan menjadi pelajar yang cerdik + cute in the class nanti..
psst kak,nanti dia dah pandai bahasa Mandarin akan pun kena belajar gak bahasa Mandarin tu kalau x jadi macam saya..Erfan kat kindy dia belajar bahasa Mandarin balik rumah cakap ngan kitaorang..tapi kitaorang lak menganga..

nieda said...

cantik uniformm..belajar rajin2 emily..

E-Marlin said...

alamak, bila dia pakai unform tu, terus nampak mcm budak besarlah mimi.

dulu ellisa masa smart reader, kitaorg amik uniform lengan + seluar panjang coz tempat dia - ekon sejuk giler....

aiDieNa said...

Alyaa ngan Aisha pon dah daftar.. 3 Jan 2011 nie bermulalah alam persekolahan.. sekolah tadika.. hehehe.. moga² anak² kita dapat pendedahan yg menyeronokkan.. :)

deela~ said...

cutenya emily, msti bersemangat nk pg skola ni... =)
kasut pn termasuk dlm uniform gak ek...?
xsabar nk tunggu bb kuar n besar cam emily ni hehe