Friday, December 17, 2010

❤ Majlis Tunang dan Majlis Hari Jadi ❤

Salam Bismillah
Mama Farhan & Emily

Kejap dah hari jumaat balik.. minggu ni aku bz giler,aku baru perasan yang aku buat entry pun 2 ajer untuk minggu ni. mmg really2 bz ler.. nak ronda2 blog korang pun tak sempat.. korang marah ke? korang merajuk ke?  x pe la, aku sedar, aku tak macam dulu, banyak masa boleh buat blogwalking..

Ok ni aku nak citer pasal sabtu minggu lepas.. ada 2 majlis sebenarnya.. satu majlis kenduri anak saudara my hubby, satu lagi majlis harijadi anak best friend my hubby.. ok jom kita layan..

ni gambar farhan dan emily di rumah.. anak2 aku ni jarang amik gambar kat rumah.



ni farhan yang snapkan.. dah boleh diharap dah ..




kami gerak dari rumah dan terus menuju ke rumah anak sedara my hubby di Shah Alam.. rumah bakal tunang dia tu kat Kg. Melayu Subang ..

ni sebagian dari barang hantaran



majlis dah bermula



tunang anak saudara tu yang pakai baju hijau


ni otw ke majlis besday pulak






eh korang perasan kan dah dua entry ni aku pakai hbag apa? heheheh nak riak sikit (astaghfirullah) .. tang tu aku story later ek.. sekarang non ada mood


ni ler besday girl - princess aurora tema besday dia


macam2 benda dapat dalam goodies bag dia..


kek patung barbie.. cantik kan 





ok tu ajer.. tak de mood la nak story mory..

8 comments:

☆ lieya latif ☆ said...

cemel emily kak...suke tgk die...cute...lieya suke tgk kalo akak lepas rambut die.....

wah kak, meriah betul bash tu..cantik kek....kek idaman mia tu kak...skit2 nak princess...tak kuase aku haih heheheheeheheh....

ish kak, lieya dah lame tau tak anta org btunang nie...tgu 5hb feb ni laa si lily bertunang ...kalo akak lik johor jemput dtg umah yeak...dtg mkn2 jek hihihihi

Hirda Ibrahim said...

ewahhh..
spek lama sudah di pass kat emily ek?
heheehe...

yer pompuan,
anak2 kita dh besar. dh leh harap snap pic mak pak dia dah. suka aku.

Emy Omar said...

Bila la anak dara saya nak panjang rambutnya macam Emily tu kak..aishh tak sabar saya dah ni..Emily makin friendly to camera la kak..suka tgk gambar dia lately ni..
Saya weekend ni nak gi hantar anak sedara hubby bertunang kat Batu Pahat..

::Mamalyna:: said...

hehe....handbeg tue mmg tau!!

ciK mOt ©™ said...

kak...cantik header baru...hehehe

Sham Ummi Echa said...

sama la kita wei. aku pon bz sket mggu ni.

aku x penah hntar org brtunang ko. bila nk langsungnya tu??

ehem2..of coz mak pasan itu hbag baru

LyNn HaMzAh said...

header baru yang comey...wah tema birthday party tu memang best la...siap dgn kek sekali ada patung barbie...

♥Azie♥ said...

cantiknyer kek tue...